RTL.hu néven új internetes oldal indult
|
Új portált indított az M-RTL Zrt. Az RTL.hu portál kiindulópontként szolgál a cég valamennyi online szolgáltatásához (videós hírportáljához, bulvárportáljához, valamint tévétámogató oldalához is), illetve a stratégiai együttműködések következtében az online portfólióhoz tartozó más weboldalakhoz is. A portál egyik legérdekesebb újítása a személyreszabhatóság.
Egy nyitóoldalról is elérhetővé válik ezentúl az M-RTL Zrt által üzemeltetett összes online tartalomszolgáltatás, valamint a tartalomportfólió minden más eleme. Az RTL.hu portál a könnyebb elérhetőség, az egyszerű navigáció és a portálszervezési elvek mentén jött létre. Erről az egyetlen nyitó oldalról ugyanis mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő tartalmakat, függetlenül attól, hogy tévénéző vagy nem tévénéző, hírfogyasztó, bulvárolvasó vagy a sporthírek iránt fogékony, netán a közösségi szolgáltatások felhasználója, TV-műsort keres vagy éppen játszani szeretne. A portál mögött egyre növekvő tartalomportfólió áll, és e címlapon folyamatos válogatás jelenik meg a weboldalak legérdekesebb, legfrissebb tartalmaiból. Képek, videók, cikkek, blogok, fórumok, időjárás, útvonaltervező, online DVD adatbázis, társkereső, mobil tartalmak stb.
 
Az RTL.hu nem összetévesztendő az RTLKlub.hu-val. Utóbbi weboldal feladata ugyanis mostantól az RTL Klub televíziócsatorna internetes támogatása, azaz például a műsorrendet, a műsorok előzeteseit és online megnézhető felvételeit teszi elérhetővé, valamint a műsorkészítőkről is találhatunk itt információkat. Az RTL.hu ezzel szemben nem a televízió felől közelít a tartalomszolgáltatáshoz – hanem igazi nyitóportál módjára az információkat (pl. híreket, képgalériákat, videofelvételeket és sokrétű szolgáltatásokat) folyamatosan frissítve tárja az internetezők elé. Az RTL.hu-ról természetesen elérhető a televíziócsatorna site-ja, az RTLKlub.hu is. 
 
Az RTL.hu portál elindulásával egyidejűleg vadonatúj arculattal jelentkezik az RTLbulvar.hu website (korábbi nevén: Netbulvár) is, amely továbbra is a legszínesebb és legvonzóbb bulvárhíreket tárja a netezők elé. 
 
A tartalomegyüttes hírszolgáltatását a március elején elindított videós hírportál, az RTLhirek.hu biztosítja, amelynek híreit az RTL Klub híradósaival egy szerkesztőségben dolgozó hírszerkesztők frissítik. Ide tartozik, hogy az új portál Videók dobozában mindig megtalálható a legutóbbi RTL Híradó felvétele is, így egy kattintással pótolható a tévében esetleg elmulasztott hírműsor. 
 
A portál sport témájú tartalmait a Sportklub tévécsatorna weboldala, a Sportklub.tv adja, a közösségi szolgáltatásait pedig a Coolspace.hu portál biztosítja, így a felhasználók blogot írhatnak, fórumozhatnak, videókat és képeket is megoszthatnak egymással. Az együttműködés keretében elérhető a portálról továbbá a Cool TV weboldala is, valamint más kábeltévécsatornak (Filmplusz2, DoQ, Fishing and Hounting, Reflektor TV, Sorozat Plusz) weboldala is. 
 
További stratégiai partnerségek jegyében elérhetőek további weboldalak: online játékok, internetes társkeresés, útvonaltervezés, álláskereső, továbbá egy keresőmező segítségével még a Netpiac online DVD és könyváruház tételei között is keresgélhet az RTL.hu portál látogatója. 
 
Az RTL.hu portál egyik legérdekesebb újdonsága, hogy teljesen személyre szabható: átszínezhető, beállítható, hogy melyik dobozok jelenjenek meg, hány hírt szeretnénk látni, sőt, a dobozokat a portálon arrébb is mozgathatjuk az egérrel és átrendezhetjük egyéni érdeklődésünk, tartalmi preferenciáink szerint. Az ehhez hasonló webes technológiák alkalmazásával a médiacsoporthoz tartozó weboldalakon már több mint féléve megjelentünk a nyilvánosság előtt. Az oldal beállításai között a felhasználók találnak egy további izgalmas lehetőséget: ők maguk is beállíthatnak maguknak egy-egy újabb hírablakot, amelybe az RSS rendszerrel is elérhető hírszolgáltatásokat beépíthetik. Így az egyénileg összeállított portáljukon mindig olyan és annyi tartalmakat láthatnak, amilyet szeretnének. 
 
2008.05.16
|
A vasárnapi pécsi vásárban a gépkocsik beléptetésénél a parkolóba ,a rokkant kártyával érkezőktől is parkolási dijat kértek ,arra hivatkozva,hogy magánút lett a terület.Szerintem törvényt sétettek,soha nem kellett idáig fizetni!
roki
|
2010-03-22 07:29:54
A mai napon Gödöllőn az összes Pénzintézetet kiürítették bombariadó miatt egy rendőrségi bejelentés alapján.Erről semmit nem hallani , nem értem azt ,hogy Embertársaink miért tesznek ilyet rengeteg olyan dolgozóval akik igazán nem tehetnek semmiről. Azok az Emberek akik a határozatokat hozzák nem ott ülnek ahol lecsapódnak ezek a dolgok.
Anikó
|
2010-01-15 19:13:06
sziasztok legalább azt intézné el a kormány a h1n1 vírussal kapcsolatban ha már nem zárja be az iskolákat óvodákat hogy akinek óvodás korú gyereke van és a szülőnem dolgozik otthon van mert nincs munkahelye vagy éppen rokkant nyugdíjas mint például én is annak ne tegye kötelezővé az óvodát még akkor sem ha a gyerek jövőre már iskolába megy és ne büntesse meg a polgármesteri hivatal a szülőt azért hogy a járványra hivatkozva pl egy hónapig nem viszi oviba kicsit legalább ennyi segítséget adjanak már az embernek mert bizony az óvoda vezető jó indulatán múlik hogy menyit hiányozhat egy tanköteles korú óvodás nagyon rossz dolog kuncsorogni könyörögni ERRŐL KELLENE EGY RIPORTOTTCSINÁLNI A HÍRADÓBA
goldenlady
|
2009-11-12 18:50:23
Új hozzászólás
Név: E-mail:
Hozzászólás:
Ismételd meg:


2015. április 28., kedd

Valéria
18:10
Tékozló szív
francia filmdráma, 2012
18:30
Hupikék törpikék 2
amerikai családi vígjáték, 2013
18:35
A matrac
vígjáték, 2013 (feliratos)
19:00
A szökevény
amerikai akciófilm, 1993
19:00
Sülve-főve
amerikai-német romantikus vígjáték, 1999
05:45
Zümi kalandjai
51. rész: Buzzbee Buzzes Off
05:45
Jakab kandúr kalandjai
7. rész
05:45
Umizoomi
I. évad, 9. rész
05:50
Igloo Gloo
46. rész
06:00
Jó reggelt, skacok!
Az ezúttal különösen hosszúra sikerült cím azt jelenti, megint eltelt hét év. Megérte kivárni, a Roy Andersson-rajongók olyat kapnak, amin újabb hét évig elmélkedhetnek.
Somló újratölt 2015
Alföldi Merlot
(Művelt alkoholista)
Somló óriási lehetőségünk, és előbb-utóbb csak lesznek, akik a Györgykovács Imre vagy a SAP által képviselt minőség közelébe érnek.
Hősök, alkeszek, robotok, betegek ? filmmustra a Titanic fesztiválról
mcgregor
(Mandiner blog)
Filmmustránk az ötvenes évekbeli Algériától a jövő robotjaiig, konteós sztoriktól a horror-vígjátékokig, széteső emberi sorsoktól a klasszikus drámákig.
2
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.