Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Gyerekprogramok a nyári szünetben a Dada és szürrealizmus kiállításon Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, július 16. - augusztus 27.
A Magyar Nemzeti Galéria Dada és szürrealizmus. Magritte, Duchamp, Man Ray, Miró, Dalí című kiállítása hazai tárlaton korábban még nem látott teljességben mutatja be a 20. század e két meghatározó jelentőségű avantgárd irányzatát.
Esti séta az állatkertben Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert, Fővárosi Állat- és Növénykert, augusztus 14., 29., 19h
Az éjszakai állatkert szinte olyan, mint egy igazi dzsungelkaland! Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőkkel barangolhatod be a Kertet, és beleshetsz a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe is.
Állatkertek Éjszakája országszerte Több helyszínen, augusztus 29.
A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Állatkertek Éjszakáját idén is augusztus utolsó péntekén rendezik meg, amely ebben az évben augusztus 29-ére esik. Ezen a napon az ország 11 településén, 14 programhelyszínen várják érdekes programokkal az állatkertek és a természet világa iránt érdeklődőket. A legtöbb helyen a programok kora estétől éjféltájig tartanak.
Utcabál - A felújított Lánchíd utca átadása augusztus 29. 15:00
Ingyenes utcabállal, koncertekkel és családi programokkal ünnepli a felújított Lánchíd utca átadását augusztus 29-én a Budavári Önkormányzat.
Interaktív Meseszínpad a Margitszigeten - Budapesti Nyári Fesztivál Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad, augusztus 30-ig minden szombaton 10.30h
A Szabadtér Színház a Budapesti Nyári Fesztivál ideje alatt minden szombat délelőtt 10:30-kor ingyenes gyermekelőadások, bábjátékok várják a családokat - ajánlott 3 éves kortól - a Interaktív meseszínpadon a Mesefánál, ...
Hűsítő nyári programok a Skanzenben Szentendre, Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen), július 18. - augusztus 30.
A nyári melegben nemcsak a vízparton lehet hűsölni, hanem a szentendrei Skanzenben is, ahol hétvégenként üdítő programokkal készülnek a szervezők. A múzeum nyári, hosszított nyitva tartással várja a családokat, akiknek tagjai többek közt illatos testpermettel, különleges fröccsökkel, hagyományos gyümölcsszörppel és régi recept alapján készült „hideg nyalattal” frissíthetik fel magukat.
Örkény Kert Örkény Színház, Madách tér, augusztus 30.
Az Örkény István Színház és Erzsébetváros Önkormányzata egész napos szabadtéri rendezvénnyel, a már hagyománnyá vált Örkény kerttel köszönti az új évadot a Madách téren.
II. FRISKIES Családi Futam Budapest, Városliget, augusztus 30. 10:00
A tavalyi év nagy sikere után ismét megrendezik a FRISKIES Családi Futamot, ezúttal új helyszínen, a Városligeti Napozóréten. A rendezvény házigazdái Szabó Zsófi, Bártfalvi Sanyi (Mary PopKids) és Katus Attila lesznek, akik nemcsak közös sportolással, de egyéb érdekes kutyás-és gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket.
Matinék a Városmajorban - Budapesti Nyári Fesztivál Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad, augusztus 31-ig minden vasárnap, 10.30h
Vasárnap délelőttönként 10:30-tól a gyerekeké a Városmajori Szabadtéri Színpad. 4-5 évestől 10-12 éves korig várják a nagyszínházi élményre vágyó gyerekeket többek között A rátóti csikótojás, Pinokkió, A didergő király, Mirkó királyfi, A Jánosvitéz, A Rézerdő lakói című előadásokkal.
Sportos vakáció a városban Budapest, június 30. - augusztus 31.
Budapest Főváros Önkormányzata az egészséges életmód jegyében ingyenes mozgásos és sportprogramokat kínál Budapest különböző helyszínein a vakáció két és fél hónapjában a szünidőt a városban töltő általános és középiskolások számára.
12
1 / 2 oldal
2014. augusztus 22., péntek

Menyhért, Mirjam
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
23:25
iCarly
I. évad, 23. rész
23:35
Erdei barátok
31. rész
23:40
Na, mi a Nagy Ötlet?
5. rész
23:45
Na, mi a Nagy Ötlet?
6. rész
23:45
Hétvégi Szilveszter és Csőrike maraton
They Call Me Mr. Lincoln/froggone It/Star Of Bombay, The/happy Pranksgiving/Fleas Release Me/niagara's Fallen/Spooker Of The House/furgo
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.