Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, október 24. 15:00
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Csintekerintő – Bognár Szilvia gyerekkoncertje Budapest, Művészetek Palotája, október 11., 25., 11h
Bognár Szilvia a hazai dzsessz, illetve népzenei és világzenei produkciók neves előadóiból 2006-ban hívta életre világzenei együttesét. A közelmúltban született dalaik versekkel, játékokkal karöltve szeretetteljes, játékos…
Palya Bea: Altatok Budapest, Puskin, október 25. 10:00
„Az ötlet, hogy altatókat írjak, már nagyon régi, sok dalkezdemény hevert papíron, gépben. De a lendületet, hogy az Altatok könyv-lemez megszülessen, a hasamban rúgicsáló kislányom adta. Szenvedélyes inspiráció volt ez.”
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, október 25. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Az Eszter-lánc mesezenekar interaktív mesekoncertje Budapest, Kacifánt Játszóház, október 25. 11:00
Október 25-én, szombaton 11 órakor immár hagyományos módon találkozhatnak a gyerekek Kárász Eszter mesezenekarával a Kacifántban. Kapunyitás 10 órakor.
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, október 25. 14:30
Sven Nordqvist Pettson és Findusz-történetei világszerte népszerűek mind az óvodás-kisiskolás gyerekek, mind szüleik körében. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
Pöttöm Panna Budapest, Új Színház, október 25. 15:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
Nemzetközi Díszmadár Kiállítás Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, október 24 - 26.
Október 24. és 26. között ezernél is több papagáj, kakadu, ara és egzotikus madár veszi birtokba a vajdahunyadvári Mezőgazdasági Múzeum épületét. Idén tizenkettedik alkalommal jönnek össze a magyar és környező országok madarászai, hogy nemzetközi hírű zsűri előtt megmérettessék kedvenceik szépségét.
Rumini Budapest, Magyar Színház, október 26. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Varázserdő Kövesd a titokzatos gömböket! Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, szeptember 20. - november 2.
A kiállítás és óriás társasjáték, kifejezetten az óvodásokat, iskolásokat és a kisgyerekes családokat célozza. A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy óriásgombákkal teli Varázserdőben találják magukat, ahol a Százalakú Varázsló nyomába eredve mesebeli kaland részesei lehetnek.
123
1 / 3 oldal
2014. október 23., csütörtök

Nemzeti Ü., Gyöngyi
06:20
Varázsceruza
Lengyel rajzfilmsorozat: 39/32. Majomkodás
06:25
TV2 matiné
rajzfilmek
06:25
Krypto, a szuperkutya
Krypto's Scrypto: Parts 1 & 2
06:30
A nagy ho-ho-ho horgász
Magyar rajzfilmsorozat: 13. rész Virágcsokor a horgon
06:30
Franklin és barátai
II. évad, 22. rész: Franklin, vissza a nyeregbe
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.