Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Uszodák, strandok

Programajánló
Misi Mókus vándorúton Budapest, Budapest Bábszínház, október 5. 10:00
Misi mókus nem vigyázott eléggé a téli eleségre, valaki megdézsmálta a mogyorót. Hogy hibáját jóvátegye, elindul Afrikába, és hoz egy zsák kókuszdiót, sőt végül még a tolvajt is leleplezi.
Az Űr-Zűr Budapest, Thália Színház, október 5. 10:00
Két űrlény, Jampó és Pojka a Földre érkezik. De mit keresnek itt? Hát a hihiméterüket szeretnék megtölteni. A mit? A hihiméterüket. Mi az a hihihihiméter?
Kaláka kicsiknek Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ, október 6. 09:00
A legkisebbeknek szóló Kaláka koncertekre 1, 5-4 éves gyermekeket várnak szüleikkel a Marczibányi Téri Művelődési Központba. A koncert után kreatív kézműves-foglalkozás várja a kicsiket, ahol szüleikkel együtt alkothatnak.
A medve, akit Vasárnapnak hívtak Budapest, Kolibri Fészek, október 8. 10:30
Újabb gyerekelőadást mutat be a Kolibri Színház, amelyet Axel Hacke írt és Kuthy Ágnes vitt színpadra. A mese főhőse, Alex, a kisfiú és Vasárnap nevű mackója.
Hagymácska Budapest, Budapest Bábszínház, október 10. 10:30
Helyszínünk egy különös ország, melyben zöldségek és gyümölcsök élnek. Hagymácska, Vadkörte, Alma néni, Tök úr és a többiek lehetnének akár boldogok is, ám uralkodójuk, az önhitt és korlátolt Citrom hercegnő citromkatonáival hatalmaskodik felettük…
Novák János, Nemes Nagy Ágnes: Bors néni Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, október 11. 10:00
A színház egyik legrégebbi sikerdarabja. Újabb és újabb gyerekek mennek el az előadásra, hogy megünnepeljék Bors néni 80. születésnapját. Az elõcsarnokban, a színpadon és a nézõtéren készítenek közös meglepetéseket Bors néninek Lackóval, Titillával, Vízimolnárral és a Játékmesterrel.
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, október 11. 10:30
Sven Nordqvist Pettson és Findusz-történetei világszerte népszerűek mind az óvodás-kisiskolás gyerekek, mind szüleik körében. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
Bőröndmese Budapest, Karinthy Színház, október 11. 10:30
Bogi iskolás kislány, de nem nagyon szeret suliba járni. Inkább csavarogna, énekelne, táncolna és világot látna. A hatalmas utazóbőrönd viszont már rettentően unja a sok utazgatást, ő nem menne sehova máshova, inkább járna iskolába...
Rumini Budapest, Pesti Magyar Színház, október 11. 13:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Túl a Maszat-hegyen Budapest, Budapest Bábszínház, október 15. 15:00
A tiszták és a pacák örök harcába véletlenül belekeverednek a se nem tiszta, se nem sáros, az ősmaszatosságban élő maszat-hegyiek. S vajon ki az, kik azok, akik szenvedő részesei, majd hősei lesznek ezeknek a küzdelmeknek?
1234
1 / 4 oldal
2015. október 5., hétfő

Aurél, Galina
A Reel Rock idén több mint 500 helyszínen, köztük Budapesten is várja az érdeklődőket.
05:50
Kacsamesék
rajzfilm, 9. rész: A mítoszok leánya
05:50
Pingu
88. rész
05:55
VilágegyeTEm
1. rész
05:57
VilágegyeTEm
2. rész
05:59
VilágegyeTEm
3. rész
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.