Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Nemzetközi Díszmadár Kiállítás Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, október 24 - 26.
Október 24. és 26. között ezernél is több papagáj, kakadu, ara és egzotikus madár veszi birtokba a vajdahunyadvári Mezőgazdasági Múzeum épületét. Idén tizenkettedik alkalommal jönnek össze a magyar és környező országok madarászai, hogy nemzetközi hírű zsűri előtt megmérettessék kedvenceik szépségét.
Rumini Budapest, Magyar Színház, október 26. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, október 29. 10:00
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Varázserdő Kövesd a titokzatos gömböket! Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, szeptember 20. - november 2.
A kiállítás és óriás társasjáték, kifejezetten az óvodásokat, iskolásokat és a kisgyerekes családokat célozza. A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy óriásgombákkal teli Varázserdőben találják magukat, ahol a Százalakú Varázsló nyomába eredve mesebeli kaland részesei lehetnek.
A 3 kismalac és a farkasok Budapest, MU Színház, november 2. 10:00
A Bóbita Bábszínházban létre jött darab túl van a 150. előadáson, elnyerte az V. Gyermekszínházi Szemlén a Marczibányi Téri Művelődési Központ díját és „A műfaj kimagasló előadása” diplomát kapott.
Zene-Bona, Szana-Szét Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ, november 5., 10:30 és 15:00
A mai kisgyermekek mindennapjaiban egyszerre megférnek a hagyományos gyermekdalok és játékok, a számítógépes nyelvezet, régi mesék és új történetek, csuhébaba és kindertojás, a körülöttük lévő világ modern elemei.
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Fészek, november 6. 15:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre. Mikor Péter átváltozik, Jennie segíti eligazodni őt a macskák világában.
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, november 8. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Pöttöm Panna Budapest, Új Színház, november 8. 11:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
Doktor Proktor és a Holdkaméleonok Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, november 9. 10:00
Jo Nesbø norvég írót a felnőttek úgy tartják számon, mint az északi krimi világhírű képviselőjét, a gyerekek, mint a népszerű Doktor Proktor könyvek szerzőjét. Az ő történetét állította színpadra a Kolibri Színház.
123
1 / 3 oldal
2014. október 26., vasárnap

Dömötör, Amanda
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
04:30
Bob, a mester
4. rész
04:40
Sam, a tűzoltó
32. rész
04:40
Animánia
The Hitchcock Opening/hearts Of Twilight/boids
04:50
Thomas, a gőzmozdony
50. rész
04:50
iCarly
IV. évad, 3. rész
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.