sztaki

Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Hajnali csillag peremén Budapest, Budapest Bábszínház, április 24. 10:00
"Mért csak a Bóbita játszik folyton a Gézamalaccal?" - avagy gyereklíra Weöres Sándor után, egy előadás a kortárs gyermekirodalom legszebb verseiből, no és egy kis mackóbabusgató. Mert itt most versekről lesz szó és játékmedvékről...
A Kőcsikós Játszótér átadása és Föld napja rendezvény Budapest, Gellérthegy, április 26. 10:00
Ha már végre tavasz van, irány a természet! Ha Budapesten élsz, akkor sem kell lemondanod a madárcsicsergésről és a zöld lombokról, hiszen számos hely áll rendelkezésedre, hogy egy kicsit kivonulj a város forgatagából. Erre tökéletesen megfelel például a Gellérthegy, ahol most egy tuti kis programon is részt vehetsz!
5. Ökonap Budapest, Erdős Renée Ház, április 26. 10:00
Jobban tesszük, ha minél korábban megismertetjük gyermekeinkkel a öko szót, és azt, ami mögötte van. Hiszen az ő kezükben van saját és unokáik jövője, érdemes a tudatosságra nevelés. Ebben segít az alábbi program is.
Pöttöm Panna Budapest, Új Színház, április 26. 11:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
Az állatok nyelvén tudó juhász Budapest, Center Színház – Ázsia Center, április 26. 11:00
Vajon mit mond a cica, amikor nyávog, és a lovak, amikor nyerítenek? Egy együgyű juhász úgy dönt, kezébe veszi a dolgokat, mert az mégsem járja, hogy az állatok "titokban" pusmognak körülötte, ő pedig egy árva szavukat sem érti...
Szentivánéji álom Budapest, Bethlen Téri Színház, április 26. 15:00
Shakespeare varázslatos darabjából, a Szentivánéji álomból zenés-bábos mesejátékot gyúrt a Kolibri Színház. A vidám történetet Mendelssohn közismert zeneműve kíséri, így a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek a klasszikus dallamokkal.
Bölcs Kavics - Art & Science workshop Budapest, Hátsó Kapu, április 13., 27. 10h
Tudod, hogy mi mindenre jó a lézer? Mi a közös a vízimentő, az eszkimó és egy pohár víz+szívószál kombóban? Hány ceruza kell egy áramkörhöz?
Az idő birodalma Meghökkentő történetek és jelenségek Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, március 16. - április 27.
„Most!” – mire kimondtuk a szót, a jelen máris múltba fordult. Az idő egyik alapvető fogalmunk, jelentését leírni, meghatározni mégsem egyszerű, bár hatását mindennap tapasztaljuk: emlékezünk a múltra, tervezzük a jövőt, a szervezetünkben ketyegő óra szerint ébredünk, álmosodunk el, vagy tör ránk az éhség.
A fecsegő papagáj Budapest, Kontra Klub, április 27. 10:30
A fecsegő papagáj című bájos meséből megismerhetjük a furfangos papagájt, aki folyamatos fecsegésével megmenti a gazdag kereskedő lányát elrablóitól.
MeseLadik Meseelőadás a gyerekek aktív részvételével Budapest, Bárka, április 27. 11:00
Az általában ismert, szokványos meseelőadásokkal ellentétben a Bárka színpadán a gyermekek nem csak kívülről, nézőként élvezhetik az előadást, hanem a létrejöttében aktívan is részt vehetnek. Együtt - itt és most!
12345
1 / 5 oldal
2014. április 24., csütörtök

György
H
21
K
22
Sze
23
07:37
Bolyhosrét
62. rész
07:40
Garfield Show
Time Twist/Fame Fatale
07:45
Találd ki, mennyire szeretlek!
I. évad, 25. rész: Nagy vihar
07:45
Dexter laboratóriuma
D2/Fejelhallgattató
07:45
A Jarmik
36. rész
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.