Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Mesés téli kalandok nyáron Budapest, Pólus Center, július 3. - augusztus 3.
Az ingyenes játékbirodalomban kisvasúton ülve élheted át az északi sark hangulatát, ahol pingvinek, jegesmedvék, jégkunyhók és hóemberek idézik meg a tél hangulatát. A mesés környezet mellett minden nap megannyi játékos foglalkozás vár rád.
A három kismalac és a vicces farkas Budapest, Center Színház – Ázsia Center, augusztus 6. 17:00
Három csintalan kismalac és egy kelekótya farkas vidám történetével ismerkedhetnek meg a gyerekek az Ázsia Centerben. A Mesekocsi Színház zenés előadása a jól ismert angol népmesét dolgozza fel egészen újszerű és szórakoztató formában.
Nagy Csobbanás családi fesztivál Siófok, július 19., Révfülöp, augusztus 9.
A Nagyon Balaton szervezői a tavalyi évben Zánkán indították útjára a Nagy Csobbanás elnevezésű családi programot. A sikeres kezdés után idén nyáron már a Balaton Régió három pontján: Fonyódon, Siófokon és Révfülöpön jelentkezik az egésznapos…
Szünidei gyerekprogramok Ferencvárosban József Attila-lakótelep nagy játszótér; Ferencvárosi Művelődési Központ; Dési Huber István Művelődési Ház, július 2. - augusztus 13.
A nyári szünet ideje alatt immár negyedik alkalommal, július 2-től augusztus 13-ig ismét elindul a Játszó-szerdák programsorozat, Budapest legzöldebb lakótelepén, a József Attila-lakótelep nagy játszóterén, Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei, a Dési Huber István Művelődési Ház szervezésében.
Interaktív családi estek az Eötvös10 teraszán Budapest, Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, július 2., 30., augusztus 13. 17-21h
Júliusban és augusztusban is várja a családokat az ötéves szülinapját ünneplő Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér. Színházi előadások, játékos ismeretterjesztés, ismerkedés a varázslatos Japánnal és Indiával interaktív programok segítségével.
Patagónia óriásai – Argentin dinoszauruszok Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, 2013. szeptember 28. - 2014. augusztus 18
Már csak augusztus 18-ig látogatható a Magyar Természettudományi Múzeumban a Patagónia óriásai – Argentin dinoszauruszok című kiállítás. Igazi rekordereket, a világ legnagyobb és legöregebb dinoszauruszait ismerhetjük meg a nemzetközi vándorkiállításon.
Szünidőző Sorozat Budapest, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és Kultea, július 18., 22., 15h, augusztus 19., 15h
Kézműves múzeumi foglalkozások várják a gyerekeket nyáron több alkalommal is a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A múzeum kiállításához kapcsolódó beszélgetések, ékszer- és müzlikészítés is szerepel a programban.
Gyerekprogramok a nyári szünetben a Dada és szürrealizmus kiállításon Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, július 16. - augusztus 27.
A Magyar Nemzeti Galéria Dada és szürrealizmus. Magritte, Duchamp, Man Ray, Miró, Dalí című kiállítása hazai tárlaton korábban még nem látott teljességben mutatja be a 20. század e két meghatározó jelentőségű avantgárd irányzatát.
Esti séta az állatkertben Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert, július 10., 24., 19h, augusztus 14., 29., 19h
Az éjszakai állatkert szinte olyan, mint egy igazi dzsungelkaland! Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőkkel barangolhatod be a Kertet, és beleshetsz a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe is.
Interaktív Meseszínpad a Margitszigeten - Budapesti Nyári Fesztivál Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad, augusztus 30-ig minden szombaton 10.30h
A Szabadtér Színház a Budapesti Nyári Fesztivál ideje alatt minden szombat délelőtt 10:30-kor ingyenes gyermekelőadások, bábjátékok várják a családokat - ajánlott 3 éves kortól - a Interaktív meseszínpadon a Mesefánál, ...
1234
1 / 4 oldal
2014. július 23., szerda

Lenke, Borisz
A Vizes Város, Budapest szünidei alkotópályázat 2. akciónapja két helyszínen, a Rácz-fürdőben és a Irgalmasok Veli Bej Fürdőjében várja július 27-én az érdeklődőket.
Frank egy furcsa kiejthetetlen nevű indie banda frontembere, de nem csak emiatt különleges, hanem azért is, mert éjjel-nappal egy hatalmas papír maszkot visel a fején.
05:30
Állati barátok
8. rész
05:45
Ismerd meg a tengert
28. rész
05:50
Minden, ami belefér...
22. rész
05:50
Bolondos dallamok
Csőrike pite
05:50
Umizoomi
III. évad, 13. rész
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.