Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Mesés téli kalandok nyáron Budapest, Pólus Center, július 3. - augusztus 3.
Az ingyenes játékbirodalomban kisvasúton ülve élheted át az északi sark hangulatát, ahol pingvinek, jegesmedvék, jégkunyhók és hóemberek idézik meg a tél hangulatát. A mesés környezet mellett minden nap megannyi játékos foglalkozás vár rád.
Minimax CsaládiHajó Budapest, Zsófia Rendezvényhajó, augusztus 3.
Hajókázás, szórakoztató zenés műsor, játszóház, kézműves asztalok, és minden ami egy kellemes vasárnap délelőtti időtöltéshez elengedhetetlen
Pöttömkert Budapest, Budapest Park, augusztus 3. 10:00
Augusztus 3-án délelőtt 10-kor harmadik alkalommal nyitja tágra kapuit a Pöttömkert, amikor is egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.
A három kismalac és a vicces farkas Budapest, Center Színház – Ázsia Center, augusztus 6. 17:00
Három csintalan kismalac és egy kelekótya farkas vidám történetével ismerkedhetnek meg a gyerekek az Ázsia Centerben. A Mesekocsi Színház zenés előadása a jól ismert angol népmesét dolgozza fel egészen újszerű és szórakoztató formában.
Nagy Csobbanás családi fesztivál Révfülöp, augusztus 9.
A Nagyon Balaton szervezői a tavalyi évben Zánkán indították útjára a Nagy Csobbanás elnevezésű családi programot. A sikeres kezdés után idén nyáron már a Balaton Régió három pontján: Fonyódon, Siófokon és Révfülöpön jelentkezik az egésznapos…
Szünidei gyerekprogramok Ferencvárosban József Attila-lakótelep nagy játszótér; Ferencvárosi Művelődési Központ; Dési Huber István Művelődési Ház, július 2. - augusztus 13.
A nyári szünet ideje alatt immár negyedik alkalommal, július 2-től augusztus 13-ig ismét elindul a Játszó-szerdák programsorozat, Budapest legzöldebb lakótelepén, a József Attila-lakótelep nagy játszóterén, Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei, a Dési Huber István Művelődési Ház szervezésében.
Interaktív családi estek az Eötvös10 teraszán Budapest, Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, július 30., augusztus 13. 17-21h
Júliusban és augusztusban is várja a családokat az ötéves szülinapját ünneplő Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér. Színházi előadások, játékos ismeretterjesztés, ismerkedés a varázslatos Japánnal és Indiával interaktív programok segítségével.
Patagónia óriásai – Argentin dinoszauruszok Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, 2013. szeptember 28. - 2014. augusztus 18
Már csak augusztus 18-ig látogatható a Magyar Természettudományi Múzeumban a Patagónia óriásai – Argentin dinoszauruszok című kiállítás. Igazi rekordereket, a világ legnagyobb és legöregebb dinoszauruszait ismerhetjük meg a nemzetközi vándorkiállításon.
Szünidőző Sorozat Budapest, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és Kultea, augusztus 19. 15:00
Kézműves múzeumi foglalkozások várják a gyerekeket nyáron több alkalommal is a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A múzeum kiállításához kapcsolódó beszélgetések, ékszer- és müzlikészítés is szerepel a programban.
Gyerekprogramok a nyári szünetben a Dada és szürrealizmus kiállításon Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, július 16. - augusztus 27.
A Magyar Nemzeti Galéria Dada és szürrealizmus. Magritte, Duchamp, Man Ray, Miró, Dalí című kiállítása hazai tárlaton korábban még nem látott teljességben mutatja be a 20. század e két meghatározó jelentőségű avantgárd irányzatát.
123
1 / 3 oldal
2014. július 31., csütörtök

Oszkár
Huszonnyolcadik alkalommal költöznek a népművészet mesterei a Budai Várba, hogy ismét elbűvöljék a látogatókat különleges tudásukkal.
04:10
Erdei barátok
8. rész
04:15
Igloo Gloo
56. rész
04:15
The Garfield Show
A tüsszentés/A fasírtoida
04:25
Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
II. évad, 9. rész
04:30
Bob, a mester
6. rész
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.