Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Uszodák, strandok

Programajánló
Téli tábori nap Budapest, Manóbirodalom, december 23. 09:00
December 23-án (kedden) a nyári táborokhoz hasonlóan Téli tábori napot rendeznek 3-6 éves ovisoknak és 6-9 éves kisiskolásoknak. Ha van még elintéznivalód karácsony előtt, hozd el gyermekedet a Manóbirodalomba!
Diótörő Budapest, MOM Kulturális Központ, december 23. 17:00
A kétszáz éves Kijevi Állami Színház kiváló táncművészei évről évre kiemelkedő és profi produkcióval örvendeztetik meg a közönséget. Idén Magyarországra is ellátogat a társulat és természetesen a legnépszerűbb koreográfiájukat, a Diótörőt adják elő.
Mikulás mesés birodalma először Magyarországon Budapest, Aréna Pláza, december 6 - 24.
Hazánkban idén először az Arena Plazában pillanthatnak be a gyerekek a karácsonyi filmekből ismert Mikulás-birodalomba december 6-tól egészen karácsony napjáig. Izgalmas animációs filmek a Mikulásról és szorgos segítőiről. Emellett színes ajándékok is várják az apróságokat.
Hoppá-hoppá! Budapest, Budapest Bábszínház, december 25. 14:30
A német Franz Zauleck meséjében egy rendmániás cica és egy bumfordi vadkan együtt kénytelen kihúzni a telet egy használaton kívüli kisbuszban az erdő közepén. Együttélésük számtalan ismerős konfliktust és vicces helyzetet teremt, hiszen ez a mese rólunk is szól…
Rumini Budapest, Magyar Színház, december 26. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
A Játékkészítő Budapest, Tüskecsarnok, december 27. 11:00
A világ felgyorsult. Színesebb, zajosabb, kaotikusabb lett. A gyerekek már óvodás korban megkapják az első tabletet vagy videojátékot. A mesék szerepét átvették az animációs filmek, a hősökből szuperhősök lettek...
Bye-bye 2014! — zenés-táncos évbúcsúztató Kovácsovics Fruzsival Budapest, Mesemúzeum, december 27. 11:00
Néhány héttel a Mikulás látogatása és csak pár nappal karácsony ünnepe után máris az év vége harmadik nagy eseményére készülünk, a Szilveszterre. Nem is akárhogyan: közösen, kéz a kézben "táncolunk át" a 2015-ös évbe egy vadonatúj dal segítségével!
Pöttöm Panna Budapest, Új Színház, december 27. 15:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
Szeleburdi Live - Nyomd meg Te a Rec gombot! - I. félév Budapest, Budapest Jazz Club, szeptember 28. - december 28.
2014. szeptember 28-án, 11 órától Szeleburdi Live - nyomd meg Te a Rec gombot! címmel új, lemezfelvétellel egybekötött interaktív gyerekkoncert-sorozat indul a Budapest Jazz Club Szeleburdi Vasárnapok programsorozatában.
Családi Vasárnap és Mini Symbol Synpad Budapest, Symbol Budapest, október 5. - december 28.
Minden héten töltse nyugodtan a vasárnapi családi ebédet a Symbol Budapestben! Míg a szülők ebédelnek 12:00-16:00 között, számtalan színes programmal kötik le a gyerkőcöket. Pizzasütés, terepasztalok és babaházak, valamint hetente változó interaktív programok az aktualitások jegyében.
1234
1 / 4 oldal
2014. december 22., hétfő

Zénó, Tifani
A kiállítás a 19. század végi és 20. század eleji otthoni és hivatásszerű hazai vendéglátás tereit mutatja be egy városi skanzen jellegét öltve, elsősorban enteriőrökön keresztül.
Három elkeseredett, különböző korú nőt (Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska) egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet.
04:05
Erdei barátok
31. rész
04:05
Tom és Jerry gyerekshow
The Declaration Of Independunce
04:10
Erdei barátok
32. rész
04:10
Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
II. évad, 15. rész
04:15
Gombby Zöld-szigete
6. rész
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.