Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Éjszakai Vadasparki Túra Budakeszi, Budakeszi Vadaspark, november 7., 14., 21., 28., 18:00
Voltál már igazi sötétben? Amikor a köréd boruló bársonyos éjszaka szinte átölel, és szó szerint az orrod hegyéig sem látsz? Az égre emelve a tekinteted a csillagok és a Hold fényében bízol, de egy jókora felhő keresztülhúzza a számításaid…
GyerekKORtárs: nem csak a tehetség számít! Budapest, Virág Judit Galéria és Aukciós ház, október 29. - november 28.
Harmincegy hazai kortárs művész gyermekrajzaiból, mintegy százhúsz alkotásból álló kiállítás tekinthető meg október 29-étől a Virág Judit Galériában. A tárlat arra keresi a választ, hogy a felnőtt művészek érdeklődése és műveik karaktere vajon tetten érhetőek-e legkorábbi rajzaikban.
Írók Tilosban - 6 könyv, 1 film, 7 slammer Budapest, Pagony Könyvesbolt, november 28. 17:00
A Tilos az Á Könyvek rendhagyó estét szervez 12 éven felülieknek, amit nem érdemes kihagyni: lesz slam poetry, sok szerző, látványos kísérletek és egy film! A Tesla padlása című könyvhöz kapcsolódóan látványos elektromos kísérleteket láthatnak a résztvevők…
Gryllus Vilmos: Nótás Mikulás Budapest, Puskin, november 29., 10:00, 12:00
A Nótás Mikulás című műsorban a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek, elsősorban persze Mikulás és Télapó dalai. Mikulással a névnapján, december 6-án találkozhatunk, de énekelünk a Karácsonyról, az Újesztendőről és a farsangról is, hiszen Télapó szolgálata csak ekkor, a tavasz kezdetén ér véget.
Karácsonyfadísz-készítés kicsiknek, nagyobbaknak és felnőtteknek is Budapest, Kassák Múzeum, november 29. 10:00
Lepsényi Imre Kollektív ornamentika című kiállításához kapcsolódóan, illetve az avantgárd formavilág szellemében absztrakt mintázatú karácsonyfadísz-készítésre várnak minden érdeklődőt az óbudai Kassák Múzeumba.
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, november 29. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Karácsonyi családi délelőtt Budapest, Kiscelli Múzeum, november 29. 10:30
A múzeum családi délelőttjére kicsiket és nagyokat egyaránt várnak, ahol Nespresso kapszulák és üdítősdobozok újrahasznosításával színes adventi koszorú és karácsonyi ajtódísz készíthető az ünnep jegyében.
Rumini Budapest, Magyar Színház, november 29. 16:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
A Hang-villa titka - zenés interaktív mesejáték Budapest, Centrál Színház, november 30. 11:00
A Centrál Színház szezonnyitó első bemutatója a legkisebbeket célozza meg csengő-bongó titokzatos mesejátékával, mely oly annyira interaktív, hogy a lelkes publikum nemcsak részt vehet a történetben, de kedvére alakíthatja a sztori kimenetelét is.
Társasjátékos Olympia és Társasjátékok Ünnepe Budapest, Lurdy Ház, november 29 - 30.
A társasjáték már nem a Gazdálkodj okosan!-t, a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopoly-t jelenti. Az elmúlt évtizedben Magyarországon is elterjedtek azok a kiváló, modern társasjátékok, melyek ezt az ősi szórakozási formát ismét divatba hozták.
12345
1 / 5 oldal
2014. november 26., szerda

Virág
Három elkeseredett, különböző korú nőt (Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska) egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol.
A népszerű zenekar megtartja jó szokását, és idén is részt lehet venni a fergeteges évzáró buliban, amit a tagok most a 15 éves fennállás apropóján tartanak.
14:30
Dr Dimenzi-naci
Horn To Be Wild/bravo Dimensionpants
14:30
Tényleg Maddy
II. évad, 1. rész
14:30
Bibi és Tina
I. évad, 18. rész
14:35
Állati családok
5. rész
14:35
A Madagaszkár pingvinjei
I. évad, 13. rész
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.