Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
A 3 kismalac és a farkasok Budapest, Jókai tér, szeptember 6. 13:20
A Bóbita Bábszínházban létre jött darab túl van a 150. előadáson, elnyerte az V. Gyermekszínházi Szemlén a Marczibányi Téri Művelődési Központ díját és „A műfaj kimagasló előadása” diplomát kapott.
Batu-tá kalandjai Budapest, Jókai tér, szeptember 6. 16:00
Ki is ez a Batu-tá? Ez bizony jó kérdés! Afrikában született gyerekember ő, aki most lépked (vagy inkább úszik?) a felnőttek világa felé, hiszen a tenger túlsó partján próbálna szerencsét.
Magic Day Ingyenes Játszónap Budapesten, felnőtteknek is Budapest, Árpád út 51-53., szeptember 13.
Korra és nemre való tekintet nélkül egy teljes napon át mindenki együtt játszhat szeptember 13-án. A Magic Day nevű rendezvény szervezői a "társas játszást" és a gondolkodtató játékokat szeretnék minél szélesebb körben népszerűsíteni.
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, szeptember 20. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Rumini Budapest, Magyar Színház, szeptember 20. 16:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Pöttöm Panna Budapest, Új Színház, szeptember 28. 15:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
„Vizes Város, Budapest!” június 16. - szeptember 30.
Budapest igenis, vizes város. Csak erről nagyon ritkán veszünk tudomást, pedig itt folyik a Duna, tele vagyunk forrásokkal és gyógyfürdőkkel, mégis olyan kevés szó esik ezekről manapság. A 2B Galéria és a kultúrAktív Egyesület kortárs művészeti alkotópályázata végre a vizet állítja középpontba.
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal Budapest, Erzsébetligeti Színház, október 5. 11:00
Nils Holgersson és szeretnivaló ludai meghódították az egész világot. Mesekönyv, film, 52 részes rajzfilm és képregény is készült a varázslatos kalandokból, sőt a pöttömnyi mesehős egyedülálló módon még pénzérmén is díszeleg hazájában, Svédországban.
Varázshegy Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert, állandó kiállítás
A budapesti állatkert évszázados álma vált valóra, amikor az eddig parlagon heverő Nagyszikla gigantikus belső tereit valódi élettel tölthette meg, hiszen a Varázshegy egyedi tárlatstruktúrája a bolygónkon feltűnt és letűnt összes...
Csokitúrák a Csokoládé Múzeumban Budapest, Bekecs u. 22., Programok minden nap előzetes telefonos bejelentkezés után
Van kérem szépen egy hely, amely tényleg mesébe illik: a Csokoládé Múzeum! Az Árpádföldön található Csokoládé Múzeum épülete ugyan téglából és malterből épült, és a kerítés is kovácsoltvas, de odabent bárki rengeteg csokoládét kóstolhat, sőt a Múzeum fenséges ízutazásain is részt vehetünk.
12
1 / 2 oldal
2014. szeptember 3., szerda

Hilda
2014. szeptember 6-án ismét MOZIÉJSZAKA lesz a CORVINBAN. Erre az alkalomra a szokásokhoz híven egy karszalag elegendő a belépéshez, amivel este 6-tól reggelig lehet mozizni „látástól-vakulásig”.
04:05
Erdei barátok
41. rész
04:05
Tom And Jerry Tales
Tiger Cat
04:10
Erdei barátok
42. rész
04:15
Gombby Zöld-szigete
2. rész
04:15
A Garfield-show
Baromfi bolygó/A nyuszis papucs éjszakája
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.