Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Uszodák, strandok

Programajánló
Kolibri Évadnyitó Fesztivál Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, szeptember 5.
Itt a szeptember, újra beindul hát az élet a Kolibriben is! A gyerekszínház immár 24-dik alkalommal tárja ki kapuit és veszi birtokba a Jókai teret, hogy együtt ünnepelje apró nézőivel az új évadot.
Zsolnay Fesztivál Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed, szeptember 4 - 6.
Szeptember első hétvégéjén ismét érdemes családostul Pécs felé venni az irányt. A Zsolnay Kulturális Negyedben három napon át tartó összeművészeti fesztivál minden korosztály számára remek programokat ígér.
Magyarinda Családi Fesztivál Budapest, Csili Művelődési Központ, szeptember 6. 09:30
Először rendezi meg egész napos családi fesztiválját a babahordozást népszerűsítő Magyarinda. Az esemény hordozós nyitótánccal veszi kezdetét, amit ringató követ a Kodály-módszerrel végzett zenei nevelés jegyében.
Magic Day - 400 ingyenesen kipróbálható játék egy nap alatt Budapest, Árpád út 51-53., szeptember 12.
Korra és nemre való tekintet nélkül egy teljes napon át mindenki együtt játszhat 2015. szeptember 12-én. A Magic Day szervezői a „társas játszást" és a gondolkodtató játékokat szeretnék minél szélesebb körben népszerűsíteni, közel 400 játékot lehet majd ingyenesen kipróbálni a rendezvény ideje alatt.
Rumini és a négy jogar Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria, szeptember 13. 16:00
Berg Judit ismert, népszerű regényéből készült bábjáték Rumini, a nagyszájú, csibész kisegér kalandjait meséli el. Rumini tengerre száll, s különböző bonyodalmakba keveredik, s a veszélyes helyzetekből mindig győztesen kerül ki. Társai bátor tengerészek, a barátságos kapitány, a marcona fedélzeti tiszt és sok-sok matróz.
Lakóközösségi Napok - Tüzér utca Budapest, Tüzér utcai Prevenciós Központ udvara, szeptember 17. 15:00
Szeptemberben a Gidófalvy lakótelep körzetében, a Prevenciós Központ udvarán várják a szervezők és a helyi civil szervezetek a környéken lakókat egy kis vidám délutáni kikapcsolódásra.
Tranzit Kertmozi – Gyerek szerdák Budapest, Tranzit Art Café, július 1. - szeptember 23.
A Kosztolányi Dezső tér egykori Volánbusz-pályaudvarának épületében működő Tranzit Art Caféban júliustól szeptember végéig minden szerdán szabadtéri filmklubot tartanak a gyerekeknek. A műsorban az elmúlt évek legjobb animációs és ifjúsági filmjeit találjuk.
Az Űr-Zűr Budapest, Thália Színház, október 5. 10:00
Két űrlény, Jampó és Pojka a Földre érkezik. De mit keresnek itt? Hát a hihiméterüket szeretnék megtölteni. A mit? A hihiméterüket. Mi az a hihihihiméter?
Bolygón innen, Földön túl – A kis herceg varázslatos világa Szeged, Móra Ferenc Múzeum, június 19. - december 20.
Antoine de Saint-Exupéry, a francia író és pilóta 1943-ban, repülőszerencsétlenségben lelt halála előtt egyetlen évvel írta meg a világon szinte mindenhol ismert A kis herceget. A bolygók között utazgató, magányos kis herceg kalandjai…
Kirándulj a Börzsönybe! Szokolya, Királyrét
Ha egy napra kiszakadnátok a városból a gyerkőcökkel, kiváló úti cél lehet a Magas-Börzsöny lábánál, a Királyréti- és a Szén-patak völgyében megbúvó Királyrét. A Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó kirándulóhely számtalan programot kínál a tartalmas időtöltésre vágyó családoknak.
12
1 / 2 oldal
2015. szeptember 5., szombat

Viktor, Lőrinc
Közeledik a szezon vége a Budapest Parkban, ám szeptemberben még számtalan nagyszerű koncert vár ránk. 11-én például a Magna Cum Laude csapata gondoskodik majd a jó hangulatról, előzenekaruk pedig az Elefánt zenekar lesz.
H
31
K
1
Sze
2
Cs
3
P
4
18:05
Mirr-Murr kalandjai
magyar babfilmsorozat, IV. évad: Leszállított árú dinnye
18:05
Gombby Zöld-szigete
15. rész
18:10
Tini Titánok, harcra fel!
Truth, Justice And What?/Beast Man/Two Bumble Bees And A Wasp/Oil Drums
18:10
Gógyi felügyelő
Beyond Gadgetdome/Brain Drain/Fountain Of Cortez/Evil-u
18:15
Vízipók-Csodapók
I. évad: Búcsú a csigaháztól
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.