Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Őszi Nemzetközi Rovarkiállítás Budapest, Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház (KMO), november 22., szombat
2014. november 22-én, szombaton egy egész napon át „rovarbirodalommá” változik a KMO Művelődési Ház. Kispest ad otthont annak az Őszi Nemzetközi Rovarkiállításnak, mely Budapesten csak a KMO-ban tekinthető meg.
Novák Péter: Weöres Sándor Rockandroll Budapest, Puskin, november 23. 10:00
Iskolán kívüli tanóra és társadalomismeret egy rockkoncert keretében. A Tititá, avagy a legkisebbekhez szóló, rendhagyó ének és irodalom óra sikerén felbuzdulva a Kultúrpart Csoport társulata most a kiskamasz korosztályhoz (9-14 év) szól.
Bóbita Családi Filmfesztivál Budapest, Cinema City Aréna Pláza, november 22 - 24.
Felejthetetlen élményekben lehet részük mindazoknak a gyerekes családoknak, akik kilátogatnak az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Bóbita Családi Filmfesztiválra, az Aréna Plázába a Cinema City Aréna Moziba.
Kathputlí bábszínház Budapest, Amrita Sher-Gil Kulturális Központ, november 25. 17:30
November 25-én ismét ellátogat Budapestre a pécsi a MárkusZínház indiai bábjaival, hogy ízelítőt mutasson a kathputlí színház csodálatos világából. Az indiai bábelőadásra kicsiket és nagyokat is várnak.
Kathputlí bábszínház - Márkus Színház az India Fesztiválján Budapest, Amrita Sher-Gil Kulturális Központ, november 25. 17:30
Az Indiai Nagykövetség nagyszabású India fesztivált szervez március 6-10. között az Átrium Film-Színházban. A programot a lenyűgöző kathak táncosnő, Sharmila Sharma nyitja meg március 6-án.
Éjszakai Vadasparki Túra Budakeszi, Budakeszi Vadaspark, november 7., 14., 21., 28., 18:00
Voltál már igazi sötétben? Amikor a köréd boruló bársonyos éjszaka szinte átölel, és szó szerint az orrod hegyéig sem látsz? Az égre emelve a tekinteted a csillagok és a Hold fényében bízol, de egy jókora felhő keresztülhúzza a számításaid…
GyerekKORtárs: nem csak a tehetség számít! Budapest, Virág Judit Galéria és Aukciós ház, október 29. - november 28.
Harmincegy hazai kortárs művész gyermekrajzaiból, mintegy százhúsz alkotásból álló kiállítás tekinthető meg október 29-étől a Virág Judit Galériában. A tárlat arra keresi a választ, hogy a felnőtt művészek érdeklődése és műveik karaktere vajon tetten érhetőek-e legkorábbi rajzaikban.
Írók Tilosban - 6 könyv, 1 film, 7 slammer Budapest, Pagony Könyvesbolt, november 28. 17:00
A Tilos az Á Könyvek rendhagyó estét szervez 12 éven felülieknek, amit nem érdemes kihagyni: lesz slam poetry, sok szerző, látványos kísérletek és egy film! A Tesla padlása című könyvhöz kapcsolódóan látványos elektromos kísérleteket láthatnak a résztvevők…
Karácsonyfadísz-készítés kicsiknek, nagyobbaknak és felnőtteknek is Budapest, Kassák Múzeum, november 29. 10:00
Lepsényi Imre Kollektív ornamentika című kiállításához kapcsolódóan, illetve az avantgárd formavilág szellemében absztrakt mintázatú karácsonyfadísz-készítésre várnak minden érdeklődőt az óbudai Kassák Múzeumba.
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, november 29. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
1234
1 / 4 oldal
2014. november 22., szombat

Cecília
Kollár-Klemencz Lászlóék nem akármilyen körülmények között mutatják be Szomjas nők című, legújabb anyagukat: az art-rock kulcszenekara, az efZámbó HDB társaságában lépnek színpadra, plusz egy közösségi klipforgatás aktív részesei is lehetünk november 27-én az A38-on.
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
14:50
Gazoon
12. rész
14:55
Ismerd meg a tengert
58. rész
14:55
A Madagaszkár pingvinjei
I. évad, 1. rész
15:00
Bolyhosrét
19. rész
15:00
Shezow
I. évad, 2. rész
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.