Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Uszodák, strandok

Programajánló
Szegedi Várjátékok – Gyermeknapok Szeged, Várkert, július 2 - 5.
A most kezdődő Szegedi Várjátékokon idén is folytatódnak a Gyermeknapok, Szegedre is érdemes tehát elruccanni a gyerkőcökkel a hétvégén. A négynapos rendezvényen olyan mesejátékokat láthatunk, mint a Micimackó…
Ki a te szuperhősöd? - Képregény-kiállítás Budapest, Árkád Bevásárlóközpont, június 26. - július 11.
Amerikai képregény-kiállításra várja a vakációzó gyerekeket az Árkád Bevásárlóközpont június 26. és július 11. között híres amerikai rajzolók eredeti munkáival. Láthatók lesznek továbbá Rejtő-képregények is, szombatonként pedig izgalmas programok várják a legkisebbeket.
Mesés farmvilág – Interaktív állatfarm az egész családnak Budapest, Pólus Center, július 1 - 26.
Július 1-26. között egy kültéri interaktív Mesés Állatfarm* várja a kicsiket és nagyokat egyaránt a Pólus Bevásárlóközpontban! A területen hat különböző jelenetben kel életre a háziállatok világa.
Ha szerda, akkor OKK Budapest, Óbudai Kulturális Központ, 2015. július 1., 8., 15., 22., 29., 10:00-13:00
Folytatódik az Óbudai Kulturális Központ nyári kézműves-programja, amely évek óta kínál kreatív elfoglaltságot a gyerekeknek a szünidőben. Az ügyes kezű anyukákat és nagymamákat is szívesen várják, hogy együtt alkossanak a gyerekekkel.
Kockajáték kiállítás Budapest, Millenáris, július 11. - augusztus 2.
Júliusban a Millenárison minden a LEGO-kockákról szól a kicsik és nagyok, valamint a hobbiépítők és megszállottak legnagyobb örömére! Több mint 1 millió kocka várja a kiállítás látogatóit 1000 négyzetméteren.
Esti séta az állatkertben Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert, 2015. június 11., 25., 18:30, július 16., 30., 18:30, augusztus 13., 18:30
Az éjszakai állatkert szinte olyan, mint egy igazi dzsungelkaland! Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőkkel barangolhatod be a Kertet, és beleshetsz a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe is.
Menedék a betontengerben Budapest, Sas-hegyi Látogatóközpont
Interaktív kiállítás, panorámaterasz és két szabadtéri gyíkos terrárium is segíti a természetjárókat a Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület élővilágának megismerésében. A megújult és akadálymentesített Sas-hegyi Látogatóközpont...
A megmozdult szótár - Weöres Sándor-kiállítás Szegeden Szeged, Fekete Ház, március 6. - augusztus 31.
Weöres Sándor verseit életre keltő, a családokat megszólító kiállítás nyílt a szegedi Fekete házban. A tárlat alapját a Petőfi Irodalmi Múzeumnak a költő születésének centenáriuma alkalmából rendezett kiállítása adja.
Tranzit Kertmozi – Gyerek szerdák Budapest, Tranzit Art Café, július 1. - szeptember 23.
A Kosztolányi Dezső tér egykori Volánbusz-pályaudvarának épületében működő Tranzit Art Caféban júliustól szeptember végéig minden szerdán szabadtéri filmklubot tartanak a gyerekeknek. A műsorban az elmúlt évek legjobb animációs és ifjúsági filmjeit találjuk.
Kirándulj a Börzsönybe! Szokolya, Királyrét
Ha egy napra kiszakadnátok a városból a gyerkőcökkel, kiváló úti cél lehet a Magas-Börzsöny lábánál, a Királyréti- és a Szén-patak völgyében megbúvó Királyrét. A Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó kirándulóhely számtalan programot kínál a tartalmas időtöltésre vágyó családoknak.
12
1 / 2 oldal
2015. június 30., kedd

Pál
A ’80-as évek legnagyobb világsztárjai adnak koncertet július 17-én a Puskás Ferenc Stadionban. A Retro 80’s Disco Party rendezvényen a neves külföldi fellépők mellett hazai frontról a Dolly Roll és Zoltán Erika is színpadra lép.
07:05
SpongyaBob KockaNadrág
I. évad, 57. rész
07:05
Csűrcsavarosdi
német animációs filmsorozat: 41/ 15.
07:14
Kate & Mim-Mim
I. évad, 33. rész
07:15
Gombby Zöld-szigete
13. rész
07:25
Gógyi felügyelő
Dog Show Days Are Over, The/One Bad Apple
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.