Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
„Vizes Város, Budapest!” június 16. - szeptember 30.
Budapest igenis, vizes város. Csak erről nagyon ritkán veszünk tudomást, pedig itt folyik a Duna, tele vagyunk forrásokkal és gyógyfürdőkkel, mégis olyan kevés szó esik ezekről manapság. A 2B Galéria és a kultúrAktív Egyesület kortárs művészeti alkotópályázata végre a vizet állítja középpontba.
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, október 4. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, október 4. 10:30
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Kalandtúra a Naprendszerben Budapest, Wekerlei Kultúrház és Könyvtár, október 4. 16:00
Idén is lesz csillagászati nap a Wekerlei Kultúrházban. Október 4-én, szombaton 16-20h között várják a világűr titkai iránt érdeklődő látogatókat. Az intézmény játékos utazásra hívja az ifjú csillagkutatókat, akik a bolygóközi útlevéllel járhatják végig a hat állomást, hogy összegyűjtsék az összes megszerezhető csillagpontot.
Kovácsovics Fruzsina: Elfeledett mézescsók Budapest, Puskin, október 5. 10:00
Fruzsi egy derűs, interaktív utazásra hívja a gyerekeket és a felnőtteket — “rákapcsolódni” az apró örömforrásokra, jól érezni magunkat és közben gyerekszemmel szemlélni a világot. Egyes dalok a magyar népzenei gyökerekből merítenek...
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal Budapest, Erzsébetligeti Színház, október 5. 11:00
Nils Holgersson és szeretnivaló ludai meghódították az egész világot. Mesekönyv, film, 52 részes rajzfilm és képregény is készült a varázslatos kalandokból, sőt a pöttömnyi mesehős egyedülálló módon még pénzérmén is díszeleg hazájában, Svédországban.
Kucok - játssz velünk mesét Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, október 5. 16:00
Milyen is egy kucok? Barátságos rejtekhely, ahova behúzódva a fantázia határtalan kalandokra indulhat, zug, amely megannyi titkot tartogat. Kucokfalva lakói, vagyis a kiváló jazzmuzsikusokkal kiegészült Tünet Együttes, ...
Kucok Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, október 5. 16:00
A Tünet Együttes zenés-táncos meseszínháza határtalan élményekkel és dallamos kalandok sokaságával várja a legkisebbeket egy barátságos rejtekhelyre, egy aprócska zugba, a kucokba, ahol a fantázia végre elszabadulhat...
Itt az Őszi PagonyFeszt! Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum, október 11. 10:00
Érkezik az Őszi PagonyFeszt - a Pagony Kiadó népszerű fesztiválsorozatának őszi állomása ismét színes, változatos programmal várja a könyvszerető családokat október 11-én, szombaton egész nap a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Különleges születésnapi parti a jótékonyság jegyében Biatorbágy, Premier Outlet Center, október 11 - 12.
A Premier Outlet és a MikulásGyár közösen ünnepli 10. születésnapját! 2014. október 11-én és 12-én egy fergeteges ünnepi hétvége, ingyenes gyermek- és felnőttprogramok, születésnapi sütizés és számos további meglepetés várja a látogatókat a biatorbágyi outlet központban.
123
1 / 3 oldal
2014. szeptember 30., kedd

Jeromos, Médea
15:45
Majomparádé
24. rész
15:55
Ormányos család
Angol animációs filmsorozat: 52/45. Boldog szülinapot, Oszkár!
15:55
Tini Titánok, harcra fel!
Legendary Sandwich/pie Bros
15:55
Barney és barátai
10. rész
15:55
Rabbids: Invázó
I. évad, 9. rész
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.