Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Varázserdő Kövesd a titokzatos gömböket! Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, szeptember 20. - november 2.
A kiállítás és óriás társasjáték, kifejezetten az óvodásokat, iskolásokat és a kisgyerekes családokat célozza. A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy óriásgombákkal teli Varázserdőben találják magukat, ahol a Százalakú Varázsló nyomába eredve mesebeli kaland részesei lehetnek.
A 3 kismalac és a farkasok Budapest, MU Színház, november 2. 10:00
A Bóbita Bábszínházban létre jött darab túl van a 150. előadáson, elnyerte az V. Gyermekszínházi Szemlén a Marczibányi Téri Művelődési Központ díját és „A műfaj kimagasló előadása” diplomát kapott.
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, november 2. 10:30
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Rumini Budapest, Magyar Színház, november 2. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Zene-Bona, Szana-Szét Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ, november 5., 10:30 és 15:00
A mai kisgyermekek mindennapjaiban egyszerre megférnek a hagyományos gyermekdalok és játékok, a számítógépes nyelvezet, régi mesék és új történetek, csuhébaba és kindertojás, a körülöttük lévő világ modern elemei.
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Fészek, november 6. 15:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre. Mikor Péter átváltozik, Jennie segíti eligazodni őt a macskák világában.
Mikulásvonat Budapest, Hűvösvölgyi állomás, Széchenyi-hegy állomás, november 6 - 7.
December első hétvégéjén újra elindul a hatalmas népszerűségnek örvendő Mikulásvonat. A különvonaton a gyerekek és az őket kísérő szülők, nagyszülők két napon keresztül, szombaton és vasárnap, együtt vonatozhatnak a Télapóval, akit most is elkísérnek a vidám, csínytevő krampuszok.
Múzeumi őszbúcsúztató és Kincskereső Családi Nap Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, november 8. 10:00
Térképpel a kézben a családoddal együtt indulj el a kihívásokkal és rejtélyekkel teli úton! A kaland során állomásról állomásra – felfedezve a múzeum kincseit, megoldva a rejtélyeket – juthatsz el a mesés kincshez.
Márton-napi őszbúcsúztató mulatság Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, november 8. 10:00
Márton-nap a gazdasági évnek is fontos állomása, az őszi munkák befejezésének, a szüret végének időszaka, melyhez számtalan babonát, szokást köt a néphagyomány. Márton-nap időjósló, rámutató és dologtiltó nap is, nem utolsósorban pedig – az adventi, elcsendesülő időszak előtt – az utolsó alkalom egy remek mulatságra!
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, november 8. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
1234
1 / 4 oldal
2014. november 1., szombat

Mindenszentek, Marianna
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
11:40
Barney és barátai
702. rész
11:45
Johnny Test
Johnny hercegnő/Johnny 99 jó tette
11:45
Krypto, a szuperkutya
The Superdog? Who's Superdog?/good Life
11:45
iCarly
I. évad, 19. rész
11:50
Fikszik
rajzfilm-sorozat, I. évad, 2. rész: A dvd
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.