Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Uszodák, strandok

Programajánló
Lúdas Matyi Bábjáték 5 éves kortól Budapest, Budapest Bábszínház, május 26. 10:00
A Budapest Bábszínház idei első bemutatója a színház ismert magyar meséket új feldolgozásban, friss szemlélettel színpadra állító előadásainak sorába illeszkedik.
Ljudmila Ulickaja-Kolozsi Angéla: Százlábúak láb alatt Budapest, Kolibri Fészek, május 27. 10:30
Egy elhagyatott házban az ablakpárkányon marad egy virágcserép. Ebben él magányosan Vászja, az ezerjófű, aki a mellette felejtett nagylexikonból elégíti ki tudásvágyát, igaz, kezek híján képtelen a lapozásra.
Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve Budapest, Pesti Színház, május 27. 19:00
Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története?
Rózsa és Ibolya Budapest, Budapest Bábszínház, május 29. 10:00
A főváros legnevesebb, gyerekzsivajra hangolt bábos teátruma ismét új bemutatóval készül, mely talán nem is lehetne aktuálisabb ennél, így tavasz idusán. A Rózsa és Ibolya című darab a népmesék világából merítkezik...
Gyereknap és Kocka-kiállítás Budapest, Savoya Park Bevásárlóközpont, május 30. 10:00
Május 30-án gyereknappal egybekötött megnyitóval veszi kezdetét a Savoya Park Kocka-kiállítása, mely két héten keresztül lesz látható a bevásárlóközpontban. Az érdeklődőket kézműves-foglalkozásokkal, Szalóki Ági-koncerttel és meseelőadással várják.
Misi Mókus vándorúton Budapest, Budapest Bábszínház, május 30. 10:30
Misi mókus nem vigyázott eléggé a téli eleségre, valaki megdézsmálta a mogyorót. Hogy hibáját jóvátegye, elindul Afrikába, és hoz egy zsák kókuszdiót, sőt végül még a tolvajt is leleplezi.
Hetedhét Játékfesztivál Székesfehérvár, Belváros, május 30 - 31.
2015. május 30–31-én Székesfehérvár újra mesebirodalommá változik. Idén a falusi és a városi élet próbatételei állnak a kétnapos gyermeknapi fesztivál középpontjában. A vidéki és polgári miliőt idéző játéktéren bábelőadások, koncertek és népi piknik színesíti az ügyességi feladatokat.
Városligeti Gyermeknap Budapest, Városliget, május 30 - 31.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Budapest Főváros Önkormányzatával közösen már 1990 óta, azaz 25 éve minden évben megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben. A programra idén május 30-31-én kerül sor.
Országjáró Mátyás király Budapest, Újszínház, május 31. 11:00
Mátyás király álruhában. Számtalan legenda, mese született már ebben a témában. Az Újszínház előadása a legérdekesebb találkozásokat gyűjti össze. A kiváló költő – Szőke István Atilla – Mátyás kalandjaiból kilencet dolgozott fel, egytől-egyig tanulságos és mulatságos történetek.
Pöttöm Panna Budapest, Újszínház, május 31. 15:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
123
1 / 3 oldal
2015. május 26., kedd

Fülöp, Evelin
Olyan szomorú hallani, hogy valami nem létezik, aztán kiderül, hogy mégis, sőt, de még mennyire! Egyszerre merengő és sodró, szép és szomorú, érzékeny és ütős dalok egy remek zenekar jóvoltából!
04:05
Kipper
48. rész
04:10
Gumball csodálatos világa
A leglustább/A szellem
04:10
Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
II. évad, 14. rész
04:15
Állati barátok: Víz alatti küldetés
25. rész
04:30
Gumball csodálatos világa
A rejtély/Tréfadolog
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.