Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Uszodák, strandok

Programajánló
Interaktív vasútmodell-kiállítás és játszóház Budapest, Lipták Villa (Zeg-Zug Művelődési Ház), április 17 - 19.
Az 1-es Villamos Klub ezen a hétvégén a Lipták Villában várja a vonatok, vasútmodellek szerelmeseit, kicsiket és nagyokat egyaránt. Láthatunk egy 35 méter hosszú terepasztalt vasút-, villamos-, kisvasút- és autóbusz-közlekedéssel…
Föld napja a Pál-völgyi kőfejtőben Budapest, Pálvölgyi barlang, április 19. 10:00
Az immár hagyománnyá vált Föld napi rendezvény idén is fergeteges programokkal vár kicsit és nagyot a Pál-völgyi-barlang kőfejtőjében. A gyerekeket egész napos természetismereti vetélkedő várja garantált nyereményekkel.
Hókirálynő Budapest, Budapest Bábszínház, április 19. 10:30
„Messze északon, ahol mindent hó és jég borít, és annyira hideg van, hogy egy szempillantás alatt megfagy még a tűz is, ott élt káprázatos jégbirodalma közepén a Hókirálynő. De nem csak a birodalma volt jégből, hanem a szíve is.”
A medve, akit Vasárnapnak hívtak Budapest, Kolibri Fészek, április 19. 15:00
Újabb gyerekelőadást mutat be a Kolibri Színház, amelyet Axel Hacke írt és Kuthy Ágnes vitt színpadra. A mese főhőse, Alex, a kisfiú és Vasárnap nevű mackója.
Rózsa és Ibolya Budapest, Budapest Bábszínház, április 21. 15:00
A főváros legnevesebb, gyerekzsivajra hangolt bábos teátruma ismét új bemutatóval készül, mely talán nem is lehetne aktuálisabb ennél, így tavasz idusán. A Rózsa és Ibolya című darab a népmesék világából merítkezik...
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, április 24. 10:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre. Mikor Péter átváltozik, Jennie segíti eligazodni őt a macskák világában.
XXIV. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ, április 25. 10:00
A Magyar Drámapedagógiai Társaság a megyei szervező intézményekkel és szervezetekkel együttműködve 2015-ben huszonnegyedik alkalommal hirdeti és szervezi meg a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozót.
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, április 25. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, április 25. 10:30
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Az Űr-Zűr Budapest, Thália Színház, április 25. 11:00
Két űrlény, Jampó és Pojka a Földre érkezik. De mit keresnek itt? Hát a hihiméterüket szeretnék megtölteni. A mit? A hihiméterüket. Mi az a hihihihiméter?
1234
1 / 4 oldal
2015. április 18., szombat

Andrea, Ilma
Lengyelország vitathatatlanul legjobb world music zenekara, a szláv népzenét modern nagyvárosi stílusokkal ötvöző Warsaw Village Band két évvel ezelőtti Sziget fesztiválos koncertje után visszatér Budapestre.
H
13
K
14
Sze
15
Cs
16
P
17
17:00
Chima legendái
I. évad, 15. rész
17:00
Herkules
17:10
Szilveszter és Csőrike kalandjai
Ice Cat-pades/To Catch A Puddy/Family Circles/Sea You Later/Case Of Red Herring, A/Roswell That
17:25
A dzsungel könyve
I. évad, 26. rész
17:25
Az eb és a web
22. rész: Avery's First Breakup
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.