Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
A kulturális örökség napjai - Családi nap a Jókai-kertben Budapest, Jókai-kert, szeptember 20. 10:00
Szakvezetéses sétán és tárlatvezetéseken vehetnek részt, valamint különböző madárvédelmi eszközökkel is megismerkedhetnek azok, akik ellátogatnak a kulturális örökség napjaihoz kapcsolódó szombati családi napra a budapesti Jókai-kertbe.
Művészettel a gyermekekért Budapest, Szépművészeti Múzeum, szeptember 20. 10:00
Együttműködésük első állomásaként, az UNICEF Magyar Bizottság és a Szépművészeti Múzeum közös gyermeknapot szervez a nemzetközi gyermeknapon, 2014. szeptember 20-án, Művészettel a gyermekekért címmel.
Autómentes Gyermeknap a Kazinczy utcában Budapest, Kazinczy utca, szeptember 20. 10:00
Szeptember 20-án a Kazinczy utca megint megmutatja, hogy milyenné szeretne válni: A Kazinczy utca autómentes, a pezsgő élet, a sokféleség, a gyermekek, a szórakozás, a kultúra utcája. Az itt működő vendéglátóhelyek most is összefognak, hogy egy napot a párbeszéd jegyében töltsünk.
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, szeptember 20. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Analóg számítógép a paksi atomerőműben? Budapest, MMKM – Műszaki Tanulmánytár, szeptember 20., szombat
Ma már minden téren a digitális technika hódít, azt viszont kevesebben tudják, hogy léteztek analóg számítógépek is – bár ez egy ritka technika, de annál érdekesebb. Különleges gépek, amelyek különleges feladatokra készültek, pl. egy atomerőműben speciális feladatok ellátására.
Rumini Budapest, Magyar Színház, szeptember 20. 16:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Gubás Gabi mesekoncertje a Puskinban Budapest, Puskin, szeptember 21. 10:00
Teljes kiőrlésű bio mesekoncert, melyben a gyerekek a játékos dalok segítségével megismerkedhetnek Dinnye úrral, felszállhatnak a Spenót-kerékpárra, elkészíthetik a Tréfa-Répa levest, és táncolhatnak a Fogmosi-Rocky-ra.
Lúdanyó meséi Budapest, Művészetek Palotája, szeptember 13., 27., 11h
Az óvodásoknak és kisiskolás korúaknak szóló programokon mesés történetek elevenednek meg a zenével egységben, a zene által. A résztvevő gyerekek Ravel zenéjén keresztül ismerkedhetnek meg Lúdanyó meséivel.
Lenka – lengyel vendégelőadás magyar alkotóktól a legkisebbeknek Budapest, Budapest Bábszínház, szeptember 27. 10:00
Szegedi Katalin közkedvelt mesekönyvéből Csató Kata készített óvodásoknak szóló előadást Lengyelországban. A Lenka a Białostocki Bábszínház előadásában szeptember 27-én látható a Budapest Bábszínházban.
Pöttöm Panna Budapest, Új Színház, szeptember 28. 15:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
123
1 / 3 oldal
2014. szeptember 19., péntek

Vilhelmina, Dorián
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
21:45
Na, mi a Nagy Ötlet?
6. rész
21:45
Big Time Rush
II. évad, 17. rész
21:50
Pöttöm bolygók
45. rész
21:50
Krypto, a szuperkutya
Reptile Round-up/streaky's Field Trip
21:55
Pingu
123. rész
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.