Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Uszodák, strandok

Programajánló
Középkori várak – Virtuális vártúrák Budapest, Óbudai Múzeum, 2014. november 21. - 2015. március 31
A középkori várak szinte minden ember fantáziáját megmozgatják. Sajnos a mai romos vagy teljesen átépített várak már nem nagyon hasonlítanak eredeti formájukhoz. Pedig saját korukban nemcsak lakóhelyek, de gazdasági központok és erődítmények szerepét betöltötték.
MiniPolisz Budapest, KöKi Terminál Bevásárlóközpont, február 1. - március 31.
A népszerű MiniPolisz február elejétől a KÖKI Terminálba költözik. Kutasd fel te is a bevásárlóközpontban a játékos munkahelyeket! Lehetsz festő vagy autószerelő, de megismerheted a konyhaművészet és a kertészkedés rejtelmeit is!
Doktor Proktor és a Holdkaméleonok Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, március 31. 15:00
Jo Nesbø norvég írót a felnőttek úgy tartják számon, mint az északi krimi világhírű képviselőjét, a gyerekek, mint a népszerű Doktor Proktor könyvek szerzőjét. Az ő történetét állította színpadra a Kolibri Színház.
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, március 31. 15:00
Sven Nordqvist Pettson és Findusz-történetei világszerte népszerűek mind az óvodás-kisiskolás gyerekek, mind szüleik körében. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
Mazsola és Tádé Budapest, Ametist Bábszínház, április 4. 10:00
A gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára nincs is annál nagyobb csoda, mint mikor egy báb életre kel, és kalandjaival elvarázsol. Hát még ha ez a báb egy szeretetre méltó pöttöm kismalac, aki nagy lélekkel és sok-sok érzelemmel van megáldva.
Boomerang Nyuszi Expressz Budapest, Vasúttörténeti park, április 5.
Különleges programmal nyitja meg a szezont a 15 éves Vasúttörténeti Park és a gyerekek egyik kedvenc csatornája, a Boomerang: április 5-én húsvéti díszben pompázó vonattal szállítja az utasokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba.
Rumini Budapest, Magyar Színház, április 5. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Húsvét a Skanzenben Szentendre, Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen), április 5 - 6.
A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum, közismertebb nevén a Skanzen is jobbnál jobb programokkal várja a családokat húsvétvasárnap és -hétfőn. Tájegységenként különféle húsvéti szokások és kézműves-foglalkozások fogadják az érkezőket, a színpadon pedig egész nap remek együttesek muzsikálnak.
Húsvét a Budai Várban Budapest, Budavári Palota, április 5 - 6.
A Budai Vár immár negyedszer várja közös húsvétolásra a családokat. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas programokat kínáló kétnapos eseménysorozat fókuszában ezúttal is a hagyományőrzés áll, a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a húsvéti népszokásokkal.
„Nyúl úr és barátai” – Húsvéti játékkiállítás Budapest, Játékszerek Anno, március 14. - április 7.
A kiállítás a kevéssé ismert polgári húsvéti játékokat ismerteti meg az érdeklődőkkel. Bemutatásra kerülnek nyulas társasjátékok Beatrix Potter grafikájával, a lemezből készült szökdelő, felhúzós vagy a tojás mellet ugráló nyúl- és bárányfigurák, doboló nyúl…
1234
1 / 4 oldal
2015. március 31., kedd

Árpád
Lengyelország vitathatatlanul legjobb world music zenekara, a szláv népzenét modern nagyvárosi stílusokkal ötvöző Warsaw Village Band két évvel ezelőtti Sziget fesztiválos koncertje után visszatér Budapestre.
1988-ban Schwarzenegger és Stallone után újdonságot jelentett egy olyan akcióhős, aki vérzik és érzelmei is vannak. A Die Hard most újra a mozikba kerül!
08:25
Mi a manó?
20. rész
08:30
Gazoon
17. rész
08:30
Lego Ninjago
I. évad, 7. rész
08:35
Snapatoonik
20. rész
08:35
Steven Universe
Lion 2: The Movie/Gem Glow
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.