sztaki

Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, április 18. 10:00
Sven Nordqvist Pettson és Findusz-történetei világszerte népszerűek mind az óvodás-kisiskolás gyerekek, mind szüleik körében. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
Húsvétra hangoló családi programok Budapest, MOM Park Bevásárlóközpont, április 10-12., április 17-19.
Tojásberzselés, kiszebaba készítése, ügyességi játékok: többek között ezekben is kipróbálhatják magukat az érdeklődők a MOM Park Húsvéti Napokon. Színes programokkal várja a családokat április 10. és 12., valamint 17. és 19. között a bevásárlóközpont, ...
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, április 19. 10:30
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Hajnali csillag peremén Budapest, Budapest Bábszínház, április 19. 14:30
"Mért csak a Bóbita játszik folyton a Gézamalaccal?" - avagy gyereklíra Weöres Sándor után, egy előadás a kortárs gyermekirodalom legszebb verseiből, no és egy kis mackóbabusgató. Mert itt most versekről lesz szó és játékmedvékről...
Rumini Budapest, Magyar Színház, április 20. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Húsvét az Alma együttessel Budapest, Magyar Színház, április 21.
Húsvét hétfő délelőtt több meglepetéssel várja a teátrumba érkező gyerekeket a Pesti Magyar Színház társulata. Miután délelőtt minden férfiú begyűjtötte a hímes tojásokat, s a hölgyeket is minden úr meglocsolta, a színház több programot is kínál a gyerkőcöknek.
Húsvét – Tavaszköszöntő kiállítás Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, április 12 - 22.
Húsvéti zsongás a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban! A tavaszköszöntő, húsvéti kiállításra ellátogatók megismerkedhetnek a húsvéti ünnepkör történetével, jeles napjaival és jelképeivel, a hagyományőrző népszokásokkal és a kézműves mesterségek fortélyaival.
Lúdas Matyi Bábjáték 5 éves kortól Budapest, Budapest Bábszínház, április 22. 10:00
A Budapest Bábszínház idei első bemutatója a színház ismert magyar meséket új feldolgozásban, friss szemlélettel színpadra állító előadásainak sorába illeszkedik.
5. Ökonap Budapest, Erdős Renée Ház, április 26. 10:00
Jobban tesszük, ha minél korábban megismertetjük gyermekeinkkel a öko szót, és azt, ami mögötte van. Hiszen az ő kezükben van saját és unokáik jövője, érdemes a tudatosságra nevelés. Ebben segít az alábbi program is.
Pöttöm Panna Budapest, Új Színház, április 26. 11:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
12345
1 / 5 oldal
2014. április 18., péntek

Andrea, Ilma
H
14
K
15
Sze
16
04:10
Wobblyland - A kalimpálók földje
23. rész
04:15
Igloo-Gloo
17. rész
04:15
Garfield Show
Mother Garfield/High Scale
04:25
Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
I. évad, 5. rész
04:30
Bob, a mester
7. rész
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.