Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Strandok, uszodák

Programajánló
Kathputlí bábszínház Budapest, Amrita Sher-Gil Kulturális Központ, november 25. 17:30
November 25-én ismét ellátogat Budapestre a pécsi a MárkusZínház indiai bábjaival, hogy ízelítőt mutasson a kathputlí színház csodálatos világából. Az indiai bábelőadásra kicsiket és nagyokat is várnak.
Kathputlí bábszínház - Márkus Színház az India Fesztiválján Budapest, Amrita Sher-Gil Kulturális Központ, november 25. 17:30
Az Indiai Nagykövetség nagyszabású India fesztivált szervez március 6-10. között az Átrium Film-Színházban. A programot a lenyűgöző kathak táncosnő, Sharmila Sharma nyitja meg március 6-án.
Éjszakai Vadasparki Túra Budakeszi, Budakeszi Vadaspark, november 7., 14., 21., 28., 18:00
Voltál már igazi sötétben? Amikor a köréd boruló bársonyos éjszaka szinte átölel, és szó szerint az orrod hegyéig sem látsz? Az égre emelve a tekinteted a csillagok és a Hold fényében bízol, de egy jókora felhő keresztülhúzza a számításaid…
GyerekKORtárs: nem csak a tehetség számít! Budapest, Virág Judit Galéria és Aukciós ház, október 29. - november 28.
Harmincegy hazai kortárs művész gyermekrajzaiból, mintegy százhúsz alkotásból álló kiállítás tekinthető meg október 29-étől a Virág Judit Galériában. A tárlat arra keresi a választ, hogy a felnőtt művészek érdeklődése és műveik karaktere vajon tetten érhetőek-e legkorábbi rajzaikban.
Írók Tilosban - 6 könyv, 1 film, 7 slammer Budapest, Pagony Könyvesbolt, november 28. 17:00
A Tilos az Á Könyvek rendhagyó estét szervez 12 éven felülieknek, amit nem érdemes kihagyni: lesz slam poetry, sok szerző, látványos kísérletek és egy film! A Tesla padlása című könyvhöz kapcsolódóan látványos elektromos kísérleteket láthatnak a résztvevők…
Karácsonyfadísz-készítés kicsiknek, nagyobbaknak és felnőtteknek is Budapest, Kassák Múzeum, november 29. 10:00
Lepsényi Imre Kollektív ornamentika című kiállításához kapcsolódóan, illetve az avantgárd formavilág szellemében absztrakt mintázatú karácsonyfadísz-készítésre várnak minden érdeklődőt az óbudai Kassák Múzeumba.
Mazsola és Tádé Budapest, Fabula Bábszínház, november 29. 10:00
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Rumini Budapest, Magyar Színház, november 29. 16:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
A Hang-villa titka - zenés interaktív mesejáték Budapest, Centrál Színház, november 30. 11:00
A Centrál Színház szezonnyitó első bemutatója a legkisebbeket célozza meg csengő-bongó titokzatos mesejátékával, mely oly annyira interaktív, hogy a lelkes publikum nemcsak részt vehet a történetben, de kedvére alakíthatja a sztori kimenetelét is.
Társasjátékos Olympia és Társasjátékok Ünnepe Budapest, Lurdy Ház, november 29 - 30.
A társasjáték már nem a Gazdálkodj okosan!-t, a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopoly-t jelenti. Az elmúlt évtizedben Magyarországon is elterjedtek azok a kiváló, modern társasjátékok, melyek ezt az ősi szórakozási formát ismét divatba hozták.
1234
1 / 4 oldal
2014. november 25., kedd

Katalin, Katinka, Katrin
Három elkeseredett, különböző korú nőt (Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska) egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart.
04:05
Erdei barátok
33. rész
04:05
Tom és Jerry újabb kalandjai
Tin Cat Of Tomorrow
04:10
Erdei barátok
34. rész
04:10
Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
I. évad, 15. rész
04:15
Gombby Zöld-szigete
7. rész
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.