Héten vetített filmek

Filmadatbázis A-Z

Mozik

English screenings

Gyerekfilmek

Alaposan rácáfolt a címére a Kész katasztrófa
Nagy meglepetést okozott a Kész katasztrófa című romantikus vígjáték, amely első hétvégéjén több mint 30 millió dollárt hozott, egy hét után 41 milliónál tart, és becslések szerint be fog kerülni a százmillió dollárt fialó produkciók exkluzív klubjába.
 
Bezárás fenyegeti az Örökmozgót
Bezárás fenyegeti az Örökmozgó Filmmúzeumot a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet közleménye szerint. A Budapest Film Zrt-vel kötött bérleti szerződés július végén lejár, a meghosszabbításról folyó tárgyalások nem vezettek eredményre, a tulajdonos a bérleti díj mintegy hétszeresét kérné.
Hangya július 23-tól
Scott Lang egy szuperpáncélnak köszönhetően hangyányivá tud zsugorodni, közben azonban az ereje még növekszik is. Mestere segítségével egy csavaros betörést kell véghezvinnie.
 
Tokió felett az ég július 23-tól
Chasuke dolga az, hogy teát készítsen a mennyországban. Csakhogy beleszeret egy nőbe, akiért lemegy a Földre, hogy megakadályozza a halálos kimenetelű autóbalesetét.
 
Önkívület július 23-tól
Egy radikális eljárással az emberi tudat áthelyezhető lesz egyik testből a másikba. Egy halálos beteg, dúsgazdag építész új testet igényel magának.
 
Borzasztóan ijesztő lesz a Bíborhegy
Guillermo del Toro legújabb filmjéért, a Bíborhegyért (Crimson Peak), mint azt korábban már megírtuk, Stephen King is odáig volt a vetítés után. Az író szerint a film egyszerre gyönyörű és borzasztóan ijesztő. Jöjjön most néhány érdekesség az októberben mozikba kerülő horrorfilmről!
 
Így készült: Ted 2.
Alig három évet kellett várnunk, hogy a világ legmocskosabb szájú plüssmackója visszatérjen. Az új részben a személyiségi jogai elismeréséért küzd. Vajon hogyan készült a folytatás?
 
Így készült az Amy – Az Amy Winehouse-sztori
A Senna című nagy sikerű dokumentumfilm rendezője, Asif Kapadia egy újabb tragikus sorsú sztárról, Amy Winehouse-ról forgatott dokumentumfilmet, ami hatalmas ovációt kapott a cannes-i bemutató idején. Vajon hogy készült ez a nem mindennapi portréfilm?
„Most először tűntem menőnek a gyerekeim szemében” - Michael Douglas
Michael Douglas az utóbbi években inkább kisebb, független filmeket vállalt, de a Marvel hívásának ő sem tudott ellenállni. A Hangyával járó nem mindennapi kihívásokról mesélt.
 
Mark Wahlberg-interjú
Sokáig képtelenek voltunk elképzelni Mark Wahlberget egy vígjátékban, de aztán jött a Pancser Police és a Ted, ő pedig bizonyította, mennyire otthonosan mozog a műfajban. Annyira, hogy Seth MacFarlane kedvéért élete során először arra is hajlandó volt, hogy folytassa az egyik filmjét.
Francia tetőmozi Budapest, Corvintető, június 23. - július 28.
Ármány és szerelem a Francia Intézet idei szabadtéri vetítéssorozatán! A hat klasszikus és friss francia film a thriller műfaján keresztül mutatja be, miért jó Alain Delonnal, Catherine Deneuve-vel, Xavier Dolannal vagy Mathieu Almaric-kal együtt borzongani.
 
II. Vertigo Filmhét Budapest, Puskin, július 30. - augusztus 5.
Egy teljes héten át naponta két artfilmet nézhetnek meg kedvezményes áron az érdeklődők a közelmúlt filmtermésének legjavából.
A nagyításhoz vidd a kis képekre az egeret, vagy kattints rájuk a galéria megnyitásához.
2015. július 28., kedd

Szabolcs, Alina

Tokió felett az ég

japán vígjáték, 90 perc, 2015

Hangya

amerikai akció-sci-fi, 117 perc, 2015

Önkívület

amerikai thriller, 117 perc, 2015

Hullámlovasok

amerikai vígjáték, 93 perc, 2014

A Bélier család

belga-francia vígjáték, 106 perc, 2014
Monumentális stadionhimnuszok, jóféle southern rock, döggel feltúrbózva: nem bonyolult, de annál hatásosabb a Black Stone Cherry receptje.
Mitől igazi az igazi csíki sör?
Papp Attila Zsolt
(Főtér.ro)
Mert kiderült, hogy félig holland termék. De miért baj ez, ha baj egyáltalán?
17
1
Észak dél ellen ? balatoni méricskélés
nénike
(Mandiner)
Tagadhatatlanul van némi kockázata annak a méricskélésnek, amely a Balaton északi és déli oldalát hasonlítja össze szépészeti, nyaralhatósági, és ? merjük leírni a szót: emberanyag alapján. Mert ugyan, hogy jön valaki ehhez.
9
6
19:45
Úton
amerikai-angol-francia filmdráma, 2012
20:00
A múlt fogságában 2.
amerikai filmdráma, 2005
20:00
A szakítás
francia romantikus filmdráma, 1994
20:00
Komfortos mennyország
amerikai-angol-új-zélandi filmdráma, 2009
20:10
Anchorman: A legenda folytatódik
amerikai vígjáték, 2013
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.