Héten vetített filmek

Filmadatbázis A-Z

Mozik

English screenings

Gyerekfilmek

11. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál Budapest, Puskin, szeptember 1 - 6.
69 film versenyez a nemzetközi rövidfilmtermés legjobbjait bemutató Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon az információs vetítésekkel, partnerfesztiválok és filmiskolák válogatásaival és koncertekkel is fűszerezett programban a Puskin moziban.
 
„Meryl nem mondja meg másoknak, mit és hogyan csináljanak” - Kevin Kline
A Dübörög a szív elsősorban a rocksztárt játszó díva, Meryl Streep filmje, de egy kisebb, ám fontos szerepben – az exférjeként – régi színésztársa, Kevin Kline is megjelenik. Kline nem győzte dicsérni Streepet, és nagyon örült, hogy újra vele dolgozhatott.
Kész katasztrófa augusztus 27-tól
Egy kötődéstől irtózó nőnek meg kell küzdenie a saját démonaival, amikor végre szembejön az életében egy igazán helyes és jó fej pasas.
 
Hitman - A 47-es ügynök augusztus 27-tól
A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel: mindketten egy bajba került nőn próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél: a kialakuló háromszög-történetben mindenki egyszerre áruló és áldozat.
1
 
Vakáció augusztus 27-tól
Rusty bejelenti: a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé - reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot. És össze is rázza. De nem kicsit. Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj.
 
Megvan a BIDF versenyprogramja
Elkészült a 2. Budapest International Documentary Festival versenyprogramja. Négy különböző szekcióban vetítenek majd nemzetközi díjnyertes alkotásokat és magyar sikerfilmeket.
 
Így készült a Sinister 2. – Az átkozott ház
A Sinister annak idején igazi meglepetéssiker volt a rémfilmek között, amire senki sem számított, a második részt azonban már mindenki tűkön ülve várja. Íme néhány információ arról, hogyan készült az év paráztatós filmje.
 
Így készült a Fantasztikus négyes
Nyolc év telt el az utolsó Fantasztikus négyes-mozifilm bemutatója óta, és ez éppen annyi idő, hogy már elkezdtük elfelejteni, milyen borzalmas is volt. A Fox stúdió most mindent egy lapra feltéve rebootolta a franchise-t, ami már a bemutatása előtt megosztotta a rajongókat.
„Az egész életem és a szívem New Yorké” - Amy Schumer
Amy Schumer nevével a magyar nézők ritkán találkozhatnak, pedig az Inside Amy Schumer című komédia-show-jáért odavan egész Amerika. A Kész katasztrófával végre a mozikban is kipróbálhatta magát, és erről volt mit mesélnie.
 
„Még csak jogosítványunk sincs” - Alicia Vikander és Elizabeth Debicki
Egyikük svéd, a másik ausztrál, most mégis mindketten Hollywood meghódítására készülnek. Az U.N.C.L.E. embere című Guy Ritchie stílusbravúrban ugyan egymás ellenfeleit játsszák, de amúgy nagyon is jóban vannak. Páros interjúnkban számos kulisszatitokról lerántják a leplet.
KAFF-nap 2015 Budapest, Uránia, szeptember 6. 16:00
Az Uránia Nemzeti Filmszínházban hagyományosan idén is levetítik a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál díjnyertes filmjeit az. A három egész estés európai alkotás mellett látható lesz a 12. KAFF nagydíját elnyert Fürdő, a legjobb rövidfilmnek bizonyult Mese, és további 11 díjazott kisfilm.
 
Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Miskolc, szeptember 11 - 20.
Több mint 10 országból összesen 19 nagyjátékfilm versenyez a világ filmművészetéből friss és színvonalas válogatást kínáló 12. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon szeptember 11. és 20. között.
A nagyításhoz vidd a kis képekre az egeret, vagy kattints rájuk a galéria megnyitásához.
2015. szeptember 2., szerda

Rebeka, Dorina

Vakáció

amerikai vígjáték, 99 perc, 2015

Kész katasztrófa

amerikai vígjáték, 125 perc, 2015

Hitman - A 47-es ügynök

amerikai-német akciófilm, 108 perc, 2015

Az Eichmann show

angol filmdráma, 90 perc, 2015

Akváriumban élni

izlandi filmdráma, 129 perc, 2014
A számos díjjal jutalmazott széria visszatér az AXN képernyőjére. Az új évad a hátborzongató események tekintetében semmiképpen sem marad el az előzőtől.
Az összefogásról
Kovács Antal
(Pinceáron-hírlevél)
Van itt egy pár gondolat, ami nem a szőlőről, borról, vagy éppen a fogyasztókról szól, szóval a píárosom szerint jobb nem is írni róla, mert a fogyasztót úgysem érdekelné.
5
Gintonik szívószállal?!
Esterházy Janó
(Mandiner.bor)
Kevés kiábrándítóbb ízlésficam van, mint a gintonik totális félreértése. A saját boldogságom érdekében megosztanám a gintonik öt ökölszabályát. Vendégszerzőnk, Esterházy Janó írása.
14
10
18:25
A Shaolin 36 próbatétele
hongkongi akciófilm, 1977
18:30
Ed TV
amerikai vígjáték, 1999
18:45
Igazság ligája: Időcsapda
amerikai animációs film, 2014
19:00
Az utolsó vérig
amerikai akciófilm, 2013
19:20
McBride: A kitartás ára
amerikai krimi, 2007
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.