Héten vetített filmek

Filmadatbázis A-Z

Mozik

English screenings

Gyerekfilmek

A bíró október 23-tól
Ha minden film után, amelyben a főhős egy rokona temetése/betegsége miatt hazatér a kisvárosba, ahol felnőtt, majd újraértékeli az életét, csak 500 forintot kapnék, már gazdag ember lennék.
 
Két nap, egy éjszaka október 23-tól
A szociodrámák lelkes és tűpontos belga alkotói a karrierjükben új szintre léptek: a korábbi szokásaikkal ellentétben most egy vérbeli mozisztár (Marion Cotillard) főszereplésével forgatták le új filmjüket, amiben az egyik legnagyobb teljesítmény…
A kis Nicolas nyaral október 23-tól
A nyári vakáció diszkrét bája cuki kiskölyökkel.
 
Harag október 23-tól
1945. A szövetségesek már nyerésre állnak a németekkel szemben, csakhogy egy Wardaddy nevű parancsnok a tankjával az ellenséges vonalak mögött reked...
2
 
Leviatán október 23-tól
Jób történetét helyezik át a modern Oroszországba, ahol egy fiával és második feleségével kiegyensúlyozottan élő férfit politikai korrupció és személyes tragédia tesz tönkre.
 
2015 márciusában jön az Argo 2.
A Filmhéten rendezett sajtótájékoztatón az Argo 2. szép számban megjelent alkotói részletesen meséltek a forgatásról, előzeteseket és werkfilmet is láthattunk, pár műhelytitokra is fény derült, a legfontosabb információ azonban mégis talán az volt, hogy bár a film már készen van, mégsem láthatjuk tavasz előtt.
 
Verzió Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál Budapest, november 11 - 16.
A november 11. és 16. között megrendezésre kerülő fesztivál immár tizedik alkalommal hozza el a nézőknek az elmúlt egy év dokumentumfilm-termésének legjavát. A fesztivál a XX. századi filmezés egyik legtalányosabb figurájának, Chris Markernek is emléket állít.
 
Zsidó Filmfesztivál Budapest, Művész mozi, november 20 - 23.
Idén november 20-23. között láthatja a közönség az elmúlt egy év zsidó filmművészetének gyöngyszemeit. 24 vetítéssel, 16 játékfilmmel és 8 kisfilmmel várják az érdeklődőket a Művész Art Moziba. Higgy a szemednek!
„Valóra váltották minden álmom” - Sarah Gadon
David Cronenberg fiatal múzsája ugyan az elmúlt három filmjében együtt dolgozott a kanadai rendezőzsenivel, a nagyközönség mégis csak mostanság kezdi megismerni a nevét. A nagy áttöréshez Az ismeretlen Drakula (magyar premier október 23-án) kiváló lehetőséget teremt.
 
„Egy nagyjátékfilm akkor indul be, amikor az ember régi ötleteiből három-négy összetalálkozik” - Pálfi György
Pálfi György Karlovy Varyban díjazott filmje, a Szabadesés hazánkban szokatlan módon, egy dél-koreai filmfesztivál finanszírozásával készült, a rendező pedig örömmel mesélt nekünk a találkozásról, és erről az egyedi projektről
A nagyításhoz vidd a kis képekre az egeret, vagy kattints rájuk a galéria megnyitásához.
2014. október 24., péntek

Salamon

Vissza hozzád

amerikai romantikus filmdráma, 90 perc, 2014

Szobrot Michael Jacksonnak!

macedón-német-szerb vígdráma, 90 perc, 2014

Senki szigete

romantikus vígjáték, 90 perc, 2014

Doboztrollok

amerikai animációs film, 97 perc, 2014

Babysitting - A felvigyázó 1

francia vígjáték, 85 perc, 2014

Annabelle

amerikai horror, 94 perc, 2014
Szüret Kőszegen, az Alpokalján
Kampits László
(Mandiner)
A statisztika szerint egy rendkívüli jó évjárat körülbelül 7-8 évente következik be. Lassan már esedékes lesz egy 2008-as szintet megütni, írta a Mandinernek szüreti beszámolójában a Kőszegen borászkodó Kampits László.
Hét szűk esztendő?
Varga Péter
(Mandiner)
Az idei szüret után már csak abban reménykedhetünk, hogy nem a bibliai hét szűk esztendő fátuma van rajtunk ? írta a Mandinernek szüreti beszámolójában Varga Péter, aki szerint az évjárat leginkább az illatos fehérborok és rozék készítésére volt alkalmas.
1
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
18:10
Sólymok
angol vígjáték, 1988
18:15
Emma
angol romantikus vígjáték, 2009
18:15
Az élet jó dolgai
brazil filmdráma, 2010
18:20
Fejbenjáró bűn
amerikai vígjáték, 2012
18:20
Különvélemény
amerikai sci-fi, 2002
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.