Héten vetített filmek

Filmadatbázis A-Z

Mozik

English screenings

Gyerekfilmek

Magic Mike XXL július 2-tól
Az első Magic Mike egy frankó film volt. Bemutatott néhány srácot, akik tökéletesre gyúrták a testüket és esténként tangát vettek fel azért, hogy jó sok zsozsót keressenek, és minden este más csaj pörögjön a farkuk körül.
 
Válik a sztárpár
Egy ideje már pletykálják, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner házassága megromlott, és a színészházaspár válik. A páros most hivatalosan is bejelentette, hogy a hír igaz, tíz évvel az esküvőjük után közös megegyezéssel elválnak egymástól.
Terminator: Genisys július 2-tól
John Connor visszaküldi 1984-be Kyle Reese őrmestert, hogy védje meg Sarah Connort és oltalmazza a jövőt, ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre.
 
Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák július 2-tól
Milyen volt melegnek lenni a rendszerváltás előtti Magyarországon? Ebből a filmből kiderül.
 
Apu vagy anyu? július 2-tól
Egy válás után mindkét fél külföldre költözik, és ráhagyják a három gyerekükre, hogy melyiküket válasszák. Viszont mindent elkövetnek azért, hogy inkább a másikat...
 
Így készült a Terminator: Genisys
Hat év telt el a rossz emlékű Terminator: Megváltás óta, és a bukás miatt sokan azt hittük, hogy ennek a franchise-nak örökre befellegzett, ám Schwarzenegger újfent visszatért, hogy bedurrantson a talán legismertebb szerepével. Minden, amit érdemes tudnod a Terminator: Genisys születéséről.
 
Így készült a Valami követ
Igazán jó horrorfilm csak elvétve kerül a magyar mozikba, így most ki kell használnunk, hogy David Robert Mitchell Cannes-ban ünnepelt ijesztgetője, a Valami követ a hazai filmszínházakat is elérte. Vajon hogyan született ez a nem mindennapi rémfilm?
„Sarah Connor háttértörténete teljesen kicserélődött” - Emilia Clarke
Emilia Clarke-ot a rajongók főleg szinte már fehér hajkoronával ismerik a Trónok harca Daenerys királynőjeként, ám most egy újabb ikonikus szereppel gazdagítja repertoárját. A Genisys alcímre hallgató új Terminator-moziban ő alakítja Sarah Connor szerepét. Az ezzel járó kihívásokról mesélt.
 
„Ő az a fickó, aki mindig megmondja a frankót” - Jeremy Piven
Jeremy Piven Hollywood egyik legmenőbb karakterszínésze, aki számos emlékezetes filmben játszott mellékszerepet, de igazán ismertté az HBO Törtetők című sorozata tette. Most néhány évnyi kihagyás után visszabújik legnépszerűbb karaktere bőrébe, hogy egy mozifilmben alakítsa a dörzsölt hollywoodi ügynököt. Erről mesélt.
Ingyenes partmozi Óbudán Budapest, Fellini Római Kultúrbisztró, június 12. - augusztus 26.
A római-partiak egyik kedvenc helye, a Fellini Kultúrbisztró idén nyáron is ingyenes kertmozival, pontosabban partmozival vár mindenkit, aki szívesen nézne filmeket a Duna-parton.
 
Francia tetőmozi Budapest, Corvintető, június 23. - július 28.
Ármány és szerelem a Francia Intézet idei szabadtéri vetítéssorozatán! A hat klasszikus és friss francia film a thriller műfaján keresztül mutatja be, miért jó Alain Delonnal, Catherine Deneuve-vel, Xavier Dolannal vagy Mathieu Almaric-kal együtt borzongani.
A nagyításhoz vidd a kis képekre az egeret, vagy kattints rájuk a galéria megnyitásához.
2015. július 2., csütörtök

Ottó

Magic Mike XXL

amerikai zenés filmdráma, 115 perc, 2015

Apu vagy anyu?

belga-francia vígjáték, 85 perc, 2015

Terminator: Genisys

amerikai akció-sci-fi, 126 perc, 2015

Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák

magyar dokumentumfilm, 90 perc, 2015
A legügyetlenebb srác a játszótéren, akit legutoljára választanak be, vagy rettenthetetlen hős, aki magát nem kímélve hárítja a lövéseket? Félnótás bolond vagy a csapat legintelligensebb tagja?
Hűvös május
Árvay János
(Facebook)
Megint kaptunk ajándékba egy újabb kártevőt Amerikából. Az észlelések szint Magyarország szinte minden borvidékén megjelent az aranyszínű sárgaság a szőlőkben.
3
Hűvös május
Árvay János
(Facebook)
Megint kaptunk ajándékba egy újabb kártevőt Amerikából. Az észlelések szint Magyarország szinte minden borvidékén megjelent az aranyszínű sárgaság a szőlőkben.
3
18:20
Kutyaütők
amerikai vígjáték, 2000
18:40
Bosszú El Pasóban
olasz western vígjáték, 1968
18:45
Amerika Kapitány - A tél katonája
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Meglepetések napja
amerikai vígjáték, 2011
19:00
Csillagkapu: Continuum
kanadai-amerikai sci-fi akciófilm, 2008
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.