Héten vetített filmek

Filmadatbázis A-Z

Mozik

English screenings

Gyerekfilmek

Friss Hús 3.0 Budapest, Toldi, március 25 - 29.
2015. március 25-29-ig harmadszor rendezi meg a Daazo a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált, amely két év alatt már az egyik legjelentősebb rövidfilmes eseménnyé nőtte ki magát Magyarországon.
 
Gunman március 26-tól
Sean Penn is felszállt a nyugdíjas akcióvonatra, ahol most éppen Liam Neeson a masiniszta. Ehhez kölcsönkérte a rendezőt, aki Oskar Schindlerből Bryan Mills-szé változtatta Neesont az Elrabolvában, és ha ez még nem volna elég...
A szomszéd fiú március 26-tól
Claire egyéjszakás kalandba bonyolódik fia új barátjával, a srác pedig egészségtelenül rajongani kezd a nőért. A nő szép lassan rájön: a fiú egy igazi pszichopata.
 
Bérhaverok március 26-tól
Doug azt hazudja a menyasszonyának, hogy a barátai közül választ magának vőfélyt, csakhogy nincsenek barátai. Gyorsan szereznie kell egyet.
 
A 7. törpe március 26-tól
Csipkerózsika története ismét megelevenedik, csakhogy ezúttal komoly Hófehérke és a hét törpés hatásokkal.
 
A Végre otthon! nem kerül a Cinema City hálózat mozijaiba
Mától a magyar mozinézők is láthatják a világ számos országában már óriási sikert aratott animációs vígjátékot, a Végre otthon!-t. Magyarország legnagyobb mozihálózata, a Cinema City azonban nem tűzi műsorára az alkotást.
 
„Ez a mondanivaló Sean Penn szívéhez is nagyon közel áll” - Pierre Morel
Az Elrabolva első részének rendezője most egy másik régi hollywoodi bútordarabot, Sean Pennt próbálja akciósztárrá változtatni a Gunman című filmjében. Pierre Morel szerint a Gunman több mint akciófilm, és többek között erről is mesél ebben az interjúban.
 
„Nehéz volt egy címmel visszaadnunk, milyen is a filmünk” - Thomas Cailley
A küzdők a tavalyi esztendő meglepetéssikere volt Franciaországban, ami nemcsak Cannes-ból vitt haza fontos díjakat, de a Cézár-szobrok sem kerülték el.
Banff Hegyifilm Fesztivál 2015 Budapest, Corvin, március 26 - 28.
40. születésnapját ünnepli idén a Banff Mountain Film Festival, a hegyifilmek legnagyobb nemzet-közi versenye. A kanadai fesztivál legnépszerűbb filmjeit a magyar közönség a világkörüli turné budapesti állomásán láthatja a Corvin moziban.
 
A nagyításhoz vidd a kis képekre az egeret, vagy kattints rájuk a galéria megnyitásához.
2015. március 27., péntek

Hajnalka

Végre otthon!

amerikai animációs film, 90 perc, 2015

Bérhaverok

amerikai vígjáték, 101 perc, 2015

A szomszéd fiú

amerikai thriller, 91 perc, 2015

Gunman

angol-francia-spanyol akciófilm, 115 perc, 2015

A 7. törpe

német animációs film, 87 perc, 2014
Annipanni reggel azzal kelti Boribont, hogy ma van a locsolás napja! Boribon kipattan az ágyból, és kimegy locsolni a kertbe. Nem tudja, hogy húsvéthétfő van! Annipanni mindent elmagyaráz.
Kollár-Klemencz Lászlóék KiSTeHeNe az elmúlt fél évben alaposan bebóklászta az országot, most a Szomjas Nők – és cowboyok – helye az Akváriumban lesz.
A jó törköly titka
Villányi Pálinka
(Villányi pálinka)
Nem lehet minőségi törkölypálinkát csinálni egy hét alatt ? aki ezt mondja, annak valóban szúrós, karcos, olajos pálinkája lesz.
Hatalmas hiba a balatoni halászat leállítása
Kardos Gábor
(Index)
Egy halász sokkal, összehasonlíthatatlanul jobban ismeri a halak életét, szaporodását a halgazdálkodást, mint bármilyen horgász, aki hozzá képest általában amatőr, műkedvelő és többnyire ? mint a halászat mai horgászati kezelése ékesen mutatja ? dilettáns.
12
12
H
23
K
24
Sze
25
18:05
Banánköztársaság
amerikai kalandfilm, 1971
18:05
A gazdag srác
brazil filmdráma, 2014 (feliratos)
18:15
Robin Hood: A tolvajok fejedelme
amerikai kalandfilm, 1991
18:15
18:15
Örök bátorság
amerikai western, 2011
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.